Vijesti / Sport

U DOHI

Sara Kolak krajem rujna nastupa na Svjetskom prvenstvu u atletici

Sara Kolak krajem rujna nastupa na Svjetskom prvenstvu u atletici
Igor Kralj/Pixsell

Olimpijska pobjednica u bacanju koplja Sara Kolak svoje će kvalifikacije imati 30. rujna od 15:30 sati, dok bi u finalu trebala nastupiti 1. listopada od 20.20 sati.

Hrvatski atletski savez u petak je potvrdio kako će na Svjetskom prvenstvu u Dohi od 27. rujna do 6. listopada sudjelovati devetero hrvatskih predstavnika, osam atletičarki i jedan atletičar.

Prva koja će nastupiti u Dohi je Ana Šimić koja će nastupiti u kvalifikacijama skoka u vis 27. rujna od 17:40 sati. U slučaju da bude uspješna, Šimić će u finalu nastupiti 30. rujna od 19:30 sati.

Olimpijska pobjednica u bacanju koplja Sara Kolak svoje će kvalifikacije imati 30. rujna od 15:30 sati, dok bi u finalu trebala nastupiti 1. listopada od 20.20 sati.

U noći s petka 27. na subotu 28. rujna na programu je ženski maraton u kojemu će nastupiti Bojana Bjeljac, Matea Parlov Koštro i Nikolina Šustić Stanković. Start maratona je u ponoć po lokalnom vremenu, odnosno u 23 sata po hrvatskom vremenu.

Samo dan potom, u subotu 28. rujna od 22:30 sati po hrvatskom vremenu u utrku hodačica na 50 kilometara krenut će Ivana Renić, dok će naši najjači aduti posljednji izaći na borilište.

Sandra Perković će u obranu naslova svjetske prvakinje u bacanju diska krenuti kvalifikacijama 2. listopada od 17 sati u kojima će joj se pridružiti i Marija Tolj. Ako budu uspješne u kvalifikacijama, Perković i Tolj će nastupiti u finalu 4. list opada od 20 sati.

Jedini hrvatski predstavnik u Dohi Filip Mihaljević kvalifikacije u bacanju kugle imat će 3. listopada od 18:20 sati, dok je njegov mogući nastup u finalu 5. listopada od 1:.05 sati.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video