Vijesti / Sport

PORAZ NA STARTU

KOKICE Varaždinske rukometašice u sezonu krenule očekivanim porazom na gostovanju kod Podravke

KOKICE Varaždinske rukometašice u sezonu krenule očekivanim porazom na gostovanju kod Podravke
ŽRK Koka Varaždin

Prvo kolo za varaždinske je rukometašice donijelo najteže moguće protivnice u 1. HRL za žene. Bila je to ekipa Podravke koja je na domaćem terenu rutinski slavila 34:22 (18:14).

Na otvaranju nove prvoligaške sezone rukometašice Koke izgubile su na gostovanju kod aktualnih prvakinja, koprivničke Podravke rezultatom 34:22 (18:14). To je 'očekivani' poraz za izabranice Vladimira Canjuge za koje liga 'kreće' u sljedećem kolu kod kuće.

U prvom su se poluvremenu Kokice dobro držale kad su energetski još uvijek bile na razini Koprivničanki, a uz to je dobru utakmicu imala golmanica Janja Tušek te raspucana Ines Domjan pa se na odmor otišlo s četiri gola zaostatka (18:14). 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

No, u nastavku su rukometašice Podravke ipak pokazale svoju nadmoć i napravile značajnu razliku koja je na kraju otišla sve do +12 (34:22).

Najbolja je u redovima Koke bila Ines Domjan sa šest zabijenih golova, a zabile su još Dežić 4, Jalušić 3, Mrazović Matilda 3, Blažek 2, Mrazović K 1,Jurčić 1,Rogina 1 i Furjan 1.

U sljedećem kolu u Varaždin stiže ekipa Dalmatinke, a utakmica je na rasporedu u subotu, 21. kolovoza s početkom u 17 sati na parketu dvorane Graberje.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video