Vijesti / Sport

PROBLEMI S KIŠOM

MOGUĆA ODGODA Teren na stadionu Varteksa ne izgleda najbolje, moguća je odgoda utakmice Varaždina i Hajduka

MOGUĆA ODGODA Teren na stadionu Varteksa ne izgleda najbolje, moguća je odgoda utakmice Varaždina i Hajduka
Varazdinski.hr

Kiša u Varaždinu nemilice pada od jutra, a posebno je pojačala od 17.30. Iako se situacija malo smirila, sve je izvjesnija odgoda utakmice 2. kola 1. HNL između Varaždina i Hajduka koja bi trebala početi u 20 sati. Odluku o odigravanju delegat će donijeti u 19 sati i 55 minuta.

Dugo iščekivana prva domaća utakmica novopečenog varaždinskog prvoligaša na domaćem terenu mogla bi biti odgođena. Naime, od jutra u Varaždinu kiša polako pada, dok je posebno pojačala oko 17.30 te još uvijek ne prestaje i tako dovodi u pitanje odigravanje utakmice 2. kola 1. HNL između Varaždina i Hajduka. Utakmica bi trebala početi u 20 sati.

Na terenu je nekoliko lokvi, a poseban problem stvaraju one kod šesnaesterca kod južne tribine, kao i velika lokva ispred istočne tribine. Prema prvim, neslužbenim informacijama utakmica bi mogla biti odgođena, a u međuvremenu služba za održavanje terena pokušava 'pomoći' terenu da upije što je više moguće padalina kako bi se napravili povoljni uvjeti za odigravanje utakmice.

No, vrijeme se ipak popravilo, a služba za održavanje terena napravila je svoje i momčadi su izišle na zagrijavanje. Lokvi više nema, a u 19.55 delegat će donijeti konačnu odluku o odigravanju utakmice.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video