Vijesti / Sport

DOBRI ODNOSI SJEVERA I JUGA

SURADNJA NK Varteks i HNK Hajduk dogovorili nastavak poslovno-sportske suradnje

SURADNJA NK Varteks i HNK Hajduk dogovorili nastavak poslovno-sportske suradnje
HNK Hajduk Split

Vodstvo Hajduka i Varteksa na sastanku na Poljudu sastalo se na Poljudu te dogovorilo nastavak suradnje prvoligaša i trećeligaša. A sve je počelo još 2015. kad je Varteks istrčao u majcama podrške Hajduku.

Dogovoren je nastavak suradnje sjevera i juga Hrvatske - NK Varteksa i HNK Hajduka. Nakon što je istekao ugovor o suradnji na dvije godine koji je potpisan 2017., uprava splitskog kluba pozvala je novoizabrane članove uprave navijačkog Varteksa na Poljud gdje su dogovorili nastavak suradnje.

Dogovorili su osim skorog potpisivanja ugovora i međusobni posjet mlađih generacija klubova, kao i prijateljsku utakmicu Varteksa i Hajduka. Podsjetimo, ovi su klubovi već odigrali dvije prijateljske utakmice - jednu 2015. u Jalkovcu i jednu prošle godine na Poljudu. 

U ime Hajduka sastanku su nazočili predsjednik uprave Marin Brbić, dopredsjednik Lukša Jakobušić, sportski direktor Saša Bjelanović te voditelj Akademije HNK Hajduk "Luka Kaliterna" Krešimir Gojun, a u ime Varteksa predsjednik Uprave Siniša Fučkar, dopredsjednik Nikolaj Popović, član Izvršnog odbora Aleksandar Marić i tajnik Mladen Vuradin

- Odazvali smo se na poziv HNK Hajduk nakon što je prošlog mjeseca izabrana nova Uprava NK Varteks kako bismo dogovorili nastavak suradnje između dva kluba. Jako smo zadovoljni sastankom i dosadašnjom suradnjom te se posebno radujemo novom prijateljskom susretu Hajduka i Varteksa - kazao je ovom prigodom predsjednik Uprave NK Varteks Siniša Fučkar. 

Podsjetimo, dobri odnosi klubova započeli su nakon neodigranog derbija Dinamo - Hajduk 2014., kada su igrači Varteksa na teren izašli u majicama ”Svi smo mi Hajduk’‘.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video