Vijesti / Sport

SPEKULACIJE

POJAČANJA Varaždin za prvu ligu dovodi Novoselca i Oštreka?

POJAČANJA Varaždin za prvu ligu dovodi Novoselca i Oštreka?
NK Varteks

Pripreme varaždinskog prvoligaša počinju nakon prozivke u srijedu, 19. lipnja, a u nogometnim kuloarima su se nakon odlazaka, počeli spominjati i prvi dolasci u klub.

Prva liga kuca na vrata, a počinju se nazirati i prva pojačanja. Iako nemamo službenu potvrdu iz kluba, doznajemo kaku su se redovima Varaždina priključili Ivan Novoselec (23) i Stjepan Oštrek (22).

Klub je tako nastavio plan dovođenja igrača koji su ponikli ili prošli kroz varaždinsku školu nogometa. Novoselec je igrao a mlađe kategorije Varteksa, a igrao je i za Varaždin i navijački Varteks u trećoj ligi. Ovaj stasiti stoper trebao bi upotpuniti mjesto Maksa Juraja Čelića koji je otišao u Goricu. 

Novoselec je u karijeri igrao za slovenski Zavrč, Lučko, Lokomotivu, Sračinec i Međimurje u kojem je prošle polusezone skupljao drugoligaške minute. Krasi ga odlična skok igra te je već u mnogo navrata zabijao glavom, a za stopera je i dobar tehničar.

Stjepan Oštrek igra na poziciji lijevog veznog ili lijevog krila, a u njegovom životopisu nalazi se nekoliko solidnih klubova. Prošao je Varteksovu nogometnu školu, pa otišao u koprivnički Slaven Belupo, zatim Cataniju, Koprivnicu i Međimurje. Na kraju je prošle sezone igrao za slovenskog drugoligaša Naftu i vjerojatno svoj put nastavlja u varaždinskom prvoligašu.

Spomenuti dvojac mogao bi biti potvrđen sutra na prozivci. Oni bi trebali biti prva pojačanja u redovima varaždinskog drugoligaša, a da bi varaždinski prvoligaš mogao biti konkurentan za nešto više od 'životarenja' u prvoj ligi svjesni su kako im je potrebno još nekoliko novih igrača.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video