Vijesti / Sport

roditeljski sastanak

NK VARTEKS Plan i detalji novog sportskog centra u Hrašćici prezentirani roditeljima, prisutni bili i Čehok i Avar

NK VARTEKS Plan i detalji novog sportskog centra u Hrašćici prezentirani roditeljima, prisutni bili i Čehok i Avar
NK Varteks

NK Varteks kreće u gradnju procesa gradnje sportskog centra Hrašćica, a projekt su predstavili roditeljima djece iz kluba. Sastanku su nazočili i gradonačelnik Čehok i njegov zamjenik Avar.

U ponedjeljak je u kongresnoj dvorani varaždinske Arene održan roditeljski sastanak škole nogometa Nk Varteks gdje je, između ostalog, predstavljen projekt izgradnje Varteksovog nogometnog centra na mjestu sportskog centra Hraščica.

> NK Varteks u suradnji s Gradom dobiva svoj nogometni dom u Hrašćici

Naglasak je bio na onome što trenutn onajviše muči ŠN i NK Varteks, a to je infrastruktura i njihov nedostatak osn

Vezana vijest:

Igralište Hrašćica NK Varteks PROJEKT 'TEŽAK' 10 MILIJUNA KUNA NK Varteks u suradnji s gradom Varaždinom (konačno) dobiva svoj nogometni dom u Hrašćici?

ovnih uvjeta za trening i osobnu higijenu polaznika škole nogometa. Iz toga razloga, kao posebni gosti ovog roditeljskog sastanka bili su i gradonačelnik Ivan Čehok i dogradonačelnik Zlatan Avar.

I gradonačelnik i predsjednik kluba Siniša Fučkar su u svojem obraćanju istaknuli da su svjesni uvjeta u kojima djeca treniraju te opisali put koji je grad, zajedno sa upravom NK Varteks prošao u cilju rješavanja navedenog problema.

Na sastanku je potvrđena namjera grada i kluba da se u idućem razdoblju izgrade svlačionice sa tuševima (najkasnije do 8/2019), teren s umjetnom travom (najkasnije do kraja godine), navodnjavanje postojećeg travnatog terena, izgradnja rasvjete na oba terena (na postojećem i na novom terenu), izgradnja tribine na postojećem glavnom igralištu.

Istaknute su vrijednosti projekta, koje osim gore navedenih kao što su podizanje sanitarnih i okolišnih standarda za sadašnje korisnike prostora objekta sportskog centra u Hraščici, kao i vrijednosti za lokalnu zajednicu, gdje će djeca iz naselja slobodno koristit novo igralište sa umjetnom travom za igru i razonodu, dok će veterani Sportskog društva Hrašćica time dobiti na korištenje mnogo bolje uvjete za svoje sportske projekte.

Svi zainteresirani, mogu i na YT videu pogledati kako je to izgledalo odnosno pogledati prezentaciju. 

U nastavku roditeljskog sastanka Siniša Fučkar, inače doktor medicine, roditeljima je održao zanimljivo predavanje o ozljedama, liječenju i prevenciji kod djece sportaša.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Reci što misliš!