Vijesti / Sport

IZBORNIK DALIĆ POZVAO I DVOJICU 'ZELJARA'

REPKA Dario Melnjak dobio prvi poziv za reprezentaciju, zajedno s bratićem Markom Rogom

REPKA Dario Melnjak dobio prvi poziv za reprezentaciju, zajedno s bratićem Markom Rogom
Luka Stanzl / Pixell

Dario Melnjak dobio je poziv u reprezentaciju za utakmicu protiv Walesa, a tri dana kasnije mogao bi nastupiti i protiv Tunisa u Varaždinu.

Izbornik srebrnih Vatrenih Zlatko Dalić objavio je popis igrača koji konkuriraju za kvalifikacijsku utakmicu za odlazak na Europsko prvenstvo 2020. godine protiv Walesa - 8. lipnja u Osijeku - te prijateljsku utakmicu protiv Tunisa, 11. lipnja u Varaždinu.

A popis je posebno razveselio Varaždince, jer će se na njemu po prvi puta naći i Dario Melnjak, momak rodom iz Krkanca, koji je zahvaljujući odličnim igrama i Rizasporu u snažnoj Turskoj ligi skrenuo ove sezone pozornost na sebe.

Dario inače igra na 'gorućoj' poziciji lijevog bočnog, a ranije u karijeri igrao je za Nedeljanec, Zelinu, Slaven Belupo, Lokeren, Domžale i Neftchi Baku. 

>> DARIO MELNAK - Zeljarsko nogometno čudo, navijači u Turskoj me vole

Zanimljivo, na popisu je i njegov bratić Marko Rog, veznjak Seville, koji je do Rusije bio standardno pozivan te se sada vraća u reprezentaciju.

Osim toga, reprezentacija će 31. svibnja u Omišu odigrati i revijalnu utakmicu povodom 100. obljetnice osnutka NK Omiš. Okupljanje je zakazano za 29. svibnja u Splitu.

Pozive su dobili sljedeći igrači:

Vratari: Lovre Kalinić, Dominik Livaković, Simon Sluga

Braniči: Domagoj Vida, Dejan Lovren, Tin Jedvaj, Borna Barišić, Duje Ćaleta-Car, Karlo Bartolec, Filip Benković, Dario Melnjak

Vezni igrači: Luka Modrić, Ivan Rakitić, Mateo Kovačić, Milan Badelj, Marcelo Brozović, Marko Rog, Mario Pašalić, Filip Bradarić

Napadači: Ivan Perišić, Andrej Kramarić, Ante Rebić, Nikola Vlašić, Josip Brekalo, Bruno Petković

Pretpozivi: Mile Škorić, Mijo Caktaš, Josip Posavec

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video