Vijesti / Sport

TENISKI TURNIR

SPORTSKE IGRE MLADIH Održan teniski turnir: Rian Bregović iz Varaždina putuje na državnu završnicu

SPORTSKE IGRE MLADIH Održan teniski turnir: Rian Bregović iz Varaždina putuje na državnu završnicu
Plazma Sportske igre mladih

Plazma Sportske igre mladih najveća su amaterska manifestacija u Europi koja djeci omogućuju da se okušaju u 10 sportova.

Uzbudljivi Hrvatska pošta teniski turnir u Koprivnici okupio je više od 100 natjecatelja koji su se u dva dana natjecali za plasman na Državnu završnicu Plazma Sportskih igara mladih koja će se održati u lipnju u Savudriji i Umagu.

Mali tenisači stigli su iz Koprivničko-križevačke i Varaždinske županije i odigrali jaki turnir u svojim godištima.  

Vezana vijest:

Plazma Sportske igre mladih Plazma sportske igre mladih REZULTATI TURNEJE RADOSTI Mali sportaši preplavili gradski trg, pobjednici su ekipa Vatreni D i Loptice

Igralo se u tri kategorije za djevojčice i dječake: 2008. godište i mlađi, 2009. godište i mlađi i 2004. godište i mlađi, a put na državnu završnicu osigurali su:

Lucian Lacković iz Đurđevca, Mia Robotić iz Đurđevca, Rian Bregović iz Varaždina, Gala Knežević iz Koprivnice, Mario Matoić iz Križevaca i Rea Šiljak iz Koprivnice.

Plazma Sportske igre mladih najveća su amaterska manifestacija u Europi koja djeci omogućuju da se okušaju u 10 sportova: Coca-Cola Cup u nogometu, mali nogomet, Kinder turnir u košarci, HEP turnir u rukometu, odbojka, Hrvatska pošta Cup u tenisu, stolni tenis, HPB turnir u odbojci na pijesku, šah, graničar i atletika.

Ove su godine srušile sve rekorde po broju natjecatelja i sudionika. U 2018. godini organizirale su sportska natjecanja u više od 220 gradova i mjesta u regiji i okupili više od 170.000 sudionika.

c305d76cc60e4b43073807efb453ca37.jpg?v=2

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video