Vijesti / Sport

RUKOMETNA AKADEMIJA

GRK Varaždin 1930 uspješan u Rovinju: Mladi rukometaši ostvarili odlične rezultate na međunarodnom turniru

GRK Varaždin 1930 uspješan u Rovinju: Mladi rukometaši ostvarili odlične rezultate na međunarodnom turniru
GRK Varaždin 1930

Za Rukometnu Akademiju GRK Varaždina 1930 je na međunarodnom turniru u Rovinju nastupilo 60 mladih rukometaša...

Veliki uspjeh ostvarili su mladi rukometaši Rukometne Akademije GRK Varaždina 1930 na velikom međunarodnom turniru 'Handball & football tournament Rovinj 2019'.

Mlađi kadeti trenera Zvonimira Njegovca osvojili su 1. mjesto na turniru u kategoriji 2004./2005. godište, ostvarivši 5 pobjeda do finala u kojem su, u pravoj drami nakon regularnog dijela utakmice i rezultata 17:17, pobjedili boljim izvođenjem sedmeraca rezultatom 20:19, ekipu ZG Dubrave.

Kadeti, trenera Damira Turkovića, a koje je ovom prigodom vodio trener Vladimir Malner, u kategoriji 2002./2003. godište, su pobjedom protiv Njemačke ekipe HC Anzing 27:18, osvojili 5. mjesto.

Dječaci A, trenera Emersona Žnidarića, su na turniru nastupili s dvije ekipe. Prva ekipa je pobjedom protiv Mađarske ekipe HC Szombately 22:15 osvojila 5. mjesto, dok je druga ekipa s mlađom generacijom rukometaša osvojila 15. mjesto, skupljajući dragocjeno iskustvo igrajući na ovako kvalitetnom turniru.

Za Rukometnu Akademiju GRK Varaždina 1930 je na međunarodnom turniru u Rovinju nastupilo 60 mladih rukometaša, gdje su uz pregršt dobrih utakmica, sklapali i nova prijateljstva s mladim rukometašima iz 6 različitih zemalja.

Turnir je imao i edukacijski karakter jer je u sklopu turnira organiziran i simpozij za trenere pod nazivom 'Edukacija nastavnika, trenera i roditelja u radu s djecom s teškoćama u razvoju u sportu'.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video