Vijesti / Sport

POTEZ KOLA

FAIR PLAY 'Klose iz Varaždina' - Dragan Sačer priznao sucu da je gol zabio rukom: Ne znam bih li to ponovio, bilo je refleksno

FAIR PLAY 'Klose iz Varaždina' - Dragan Sačer priznao sucu da je gol zabio rukom: Ne znam bih li to ponovio, bilo je refleksno
NK Varteks

Nesvakidašnja situacija dogodila se na utakmici između BSK-a iz Belice i Slobode iz Slakovca. Gosti su vodili 1:2 i zabili za 1:3, ali strijelac gola odlučio je poništiti svoj pogodak.

Mnogo smo puta pisali o varaždinskom 'sinu vjetra' Mariju Sačeru koji sad nosi dres slovenskog trećeligaša Kopera, ali nogometna obitelj Sačer ima i svog Miroslava Klosea - starijeg brata Dragana. Nije mu sličan stasom ni izgledom na terenu, ali je manirama pravog gospodina.

Kod vodstva 2:1 za svoju momčad zabio je gol, a sudac Križarić pokazao je na centar. No, igrač Belice odlučio je napraviti nesvakidašnji potez i priznati grešku.

- Imaš komfor kad vodiš, pa je bilo malo preočigledno za mene. Sudac nije mogao vidjeti, ali ja sam mu odlučio reći jer je za mene to bilo refleksno, ali previše vidljivo. Malo je 'blesavo' da se takav gol primi. Bila je tada još otvorena utakmica, imali su oni kasnije i svojih šansi za izjednačenje, ali nasreću nisu zabili. Dečki su me poslije zezali da bi 'nadrapao' da su izjednačili, ali na kraju je sve dobro prošlo - rekao je glavni akter iz ove situacije.

Dragan je inače prošao Varteksovu školu nogometa i bio je među talentiranijim juniorima kada su ga snašle brojne ozljede.

- Ozljede su me poharale u juniorskim danima, tada je bila ekipa prava. Bio je tu Karić, Kastel, Hrman, Sabolčki bio sam sretan što sam dijelio svlačionicu s njima. Konkurencija me samo motivirala, ali nije bilo sreće pa sam završio na nekim drugim putevima - priznao je brat Marija Sačera.

Danas se nogometom bavi amaterski, a donedavno je bio i trener u Varteksovoj nogometnoj školi. No, postoje neke stvari koje su iznad svega.

- Imam dvogodišnjeg sinčića i posao te sam objasnio dečkima iz Varteksa da trenutno nemam vremena za trenerski posao jer se želim posvetiti drugim obvezama. Igrat ću nogomet dok ću moći jer u nižim rangovima nisam imao većih problema s ozljedama - guram iz gušta dokle ide - zaključio je heroj prošlog vikenda.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video