Vijesti / Sport

O FAMOZNOJ SITUACIJI

OSVRT Malner: 'Bila je to čista materijalna povreda, ali nećemo kukati već pokazati svima koliko vrijedimo'

OSVRT Malner: 'Bila je to čista materijalna povreda, ali nećemo kukati već pokazati svima koliko vrijedimo'
GRK Varaždin 1930

Rukometaši varaždinskog GRK-a na nevjerojatan način su izgubili dva boda u drugom kolu Lige za ostanak. Uz veliki sudački 'poguranac' do izjednačenja su u posljednjoj sekundi stigli Goričani (28:28), a dva dana kasnije sve je hladne glave prokomentirao Vladimir Malner.

Odličnu predstavu Dabrova u Gorici na kraju je okončala 'viša sila'. Nakon izjednačenog rezultata na poluvremenu (14:14) identični je rezultat bio i u nastavku te je utakmica završila izjednačeno (28:28) nakon sudačke pogreške u zadnjoj minuti kojom je poklonjen gol domaćoj momčadi.

- Lopta se kotrljala po golmanovom prostoru, protivnički igrač uhvatio ju je na koja četiri metra i zabio nam gol u zadnjoj sekundi. Pa da je ona skakala, bila u zraku, sve je to regularno, ali ako se ona kotrlja, mora izaći izvan šest metara. Dobili smo neregularan gol, bila je to čista materijalna povreda našeg kluba koja bi nas u konačnici mogla koštati ispadanja - započeo je Vladimir Malner iz GRK-a Varaždin 1930.

Ali sve je počelo i prije zadnjeg napada jer se minutu prije kraja, slučajno ili ne, ugasio semafor. 

- Imali smo napad minutu prije kraja i tada se ugasio semafor. Stanka je trajala desetak minuta, a nakon toga smo nastavili s napadom. Suci su podigli ruku nakon tri naša dodavanja, uništili su nam zadnji napad. Promašili smo pod prijetnjom 'podignute ruke', a onda smo još dobili onakav gol. No, prespavali smo to i više nema smisla kukati. Bodove nam nitko neće vratiti, mi ih samo možemo uzeti u nastavku natjecanja - rekao je Malner i dodao:

- Sad nam slijedi utakmica s Rudarom i tamo idemo po pobjedu, sve ostalo je iza nas.

Zadnja dva kluba u Ligi za ostanak ispadaju iz Premijerlige, a Varaždin se trenutno nalazi na pretposljednjem mjestu s 9 bodova. Iza njih je Rudar s isto toliko bodova, a upravo protiv njih igraju sljedeću utakmicu 31. ožujka na domaćem terenu. 

Ispred njih su Gorica i Rudar iz Labina s 13 bodova, dok Zamet i Sesvete imaju 14.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video