Vijesti / Sport

NEVJEROJATAN RASPLET

REMI Dabrovi u posljednjim sekundama ispustili pobjedu nakon velikog sudačkog previda

REMI Dabrovi u posljednjim sekundama ispustili pobjedu nakon velikog sudačkog previda
GRK Varaždin 1930

Odličnu predstavu Dabrova u Gorici na kraju je okončala 'viša sila'. Nakon izjednačenog rezultata na poluvremenu (14:14) identični je rezultat bio i u nastavku te je utakmica završila izjednačeno nakon sudačke pogreške u zadnjoj minuti kojom je poklonjen gol domaćoj momčadi-

Nakon remija s Rudarom (26:26), rukometaši GRK Varaždina remizirali su i na gostovanju kod Gorice (28:28). Izabranici Alena Belka u zadnjoj su sekundi ispustili pobjedu nakon velike sudačke pogreške.

- Ovo nikad nisam doživio. Gorica je postigla neregularan gol i to u posljednjoj sekundi utakmice. Njihov je igrač uzeo loptu koja se kotrljala u Meštrićevom prostoru nakon njegove obrane i zabio gol. Ako pravila nisu promijenjena, to ne može biti regularno. Me znam što reći dečkima jer su dali sve od sebe - rekao je trener GRK-a Alen Belko pa nastavio:

- Valjda je tako moralo biti, ali sad ćemo iz inata pokazati svima da možemo i vratiti se jači. U ove prve dvije utakmice Lige za ostanak cilj je bio izvući dva boda i mi smo to napravili iako nam je 'viša sila' oduzela još dva - završio je trener Dabrova.

Prvo i drugo poluvrijeme završilo je identičnim rezultatom 14:14. Imali su Dabrovi i 4 gola prednosti u prvom dijelu (3:7), ali ubrzo su to neutralizirali domaćini i pet minuta prije poluvremena imali 12:10. No, na odmor se otišlo bez ičije prednosti.

U nastavku su Dabrovi u nekoliko navrata imali +2, kao i minutu do kraja utakmice (26:28), ali na kraju je odlukom sudaca došlo do podjele bodova rezultatom 28:28.

Najbolji je u redovima GRK-a bio Frano Vujović s 10 zabijenih golova, dok je Novak dodao 8. Od ostalih igrača zabijali su: Vidaček 4, Šerić 2. Špruk 2, Vojnović 1, Matić 1. Odličan je na golu bio i Sandro Meštrić s 14 skupljenih obrana.

Sljedeću utakmicu u Ligi za ostanak varaždinski rukometaši igraju 31. ožujka kad im u goste stiže Rudar.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video