Vijesti / Sport

Prva utakmica

KVALIFIKACIJE ZA EP Zlatko Dalić uoči prve utakmice: 'Bio bih sretniji da netko drugi vodi Azerbajdžan'

KVALIFIKACIJE ZA EP Zlatko Dalić uoči prve utakmice: 'Bio bih sretniji da netko drugi vodi Azerbajdžan'
Matija Habljak/Pixsell

Imat ćemo sjajnu podršku s tribina i idemo po tri boda – rekao je hrvatski izbornik Zlatko Dalić.

Dan uoči utakmice protiv Azerbajdžana, ogleda koji slijedi u četvrtak u Maksimiru u 20:45, ispred novinara su izašli izbornik Zlatko Dalić i kapetan reprezentacije Luka Modrić.  

- Sutra sve ovisi o nama, kako ćemo se postaviti. Jasno je da Azerbajdžan stiže pomoću kontri i polukontri čekati svoje prilike. No, ne smijemo srljati. Moramo biti strpljivi, ne smije doći do nervoze. Imat ćemo sjajnu podršku s tribina i idemo po tri boda – rekao je Dalić i nastavio.

- Mi od Nikole Jurčevića nemamo što sakriti i utoliko bih sretniji da netko drugi vodi Azerbajdžan - izjavio je izbornik Zlatko Dalić i nastavio uz napomenu da ne želi otkriti tko će biti na vratima:

- Riješili smo sve dileme i znamo sastav. No, neću o tome tko će sve istrčati, to ćete doznati sutra - dovršio je Dalić, pa riječ predao Luki Modriću:

- Neće nam biti teško pronaći motivaciju. Za nas koji igramo svaka je utakmica motivirajuća jer želimo usrećiti navijače, a čujemo da će ih biti jako puno - naglasio je dobitnik Zlatne lopte. 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video