Vijesti / Sport

JUBILEJ

Samir Toplak stigao do brojke 200 utakmica kao trener u HNL-u: 'Hvala svima i idemo do 300!'

Samir Toplak stigao do brojke 200 utakmica kao trener u HNL-u: 'Hvala svima i idemo do 300!'
Marko Prpić / Pixsell

Trener Intera Samir Toplak protiv Istre je imao svoju 200 utakmicu kao trener u 1. HNL. Proslavio ju je pobjedom, a na Facebooku se osvrnuo na ovaj jubilej.

Samir Toplak proteklog je vikenda odradio svoju 200. utakmicu u 1. HNL, gdje je njegov Inter pobijedio Istru rezultatom 3:1.

 

Trenersku karijeru Toplak je počeo u svojem Varteksu, gdje je s pozicije sportskog direktora u ožujku 2010. preuzeo trenersko kormilo. Nakon godinu i pol rada u 'rasulu' Varteksa, odnosno Varaždina, vodio je potom i Cibaliju, a posljednjih pet godina vodi zaprešićki Inter, s kojim se vratio u 1. HNL. i gdje 'brodi' solidno te je trenutno trener s najdužim stažom na klupi nekog prvoligaša.

 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nerijetko se njegovo ime spominje i u kontekstu trenera nekog većeg kluba, ali Samiru se u Zaprešiću dobro osjeća. 

 

Toplak je sreću radi svoje 200. utakmice podijelio sa svojim pratiteljima i prijateljima na Facebooku.

 

- Evo došla je i prošla 200. prvoligaška. Lijepo je bilo okruniti je pobjedom. Ali tih 200 utakmica bi bile ništa da ne spomenem one koji su kruna svega, a ja samo jedan kotačić. Zato veliko HVALA mojem Varteksu (uvijek za mene bio i bit će) i mojim igračima koji su tada bez lipe u džeu pa iz prkosa ušli u finale kupa i maestralno igrali u Evropi. Hvala Cibaliji, koja je bila stepenica u usponu da ne ostanem lokalni trener i potvrdim se u drugoj sredini, ali i u to vrijeme TOP igračima sa kojima sam uživao u radu. Hvala Bojku i Pekiju koji su tamo bili moja snaga i podrška. I sad na kraju HVALA mom Interu na čelu s direktorom Laljkom koji mi je dao kontinuitet. Hvala svim igračima kojih je u ovih sad već 5 godina stvarno puno prošlo kroz klub i oni su dio ovih 200 utakmica. I na kraju hvala mom prvom asistentu Lađeviću koji je najveća podrška i snaga kroz cijelu moju karijeru i bez njega ne bi nikad ovog bilo. Uvijek tvrtdim i izjavljujem da je moj stožer mali ali kvalitetan, i zato hvala Dragecu, Bagiju, Nikoli i tajniku Igoru, i svima koji su mi podrška i zbog kojih u Zaprešiću osjećam kao doma. Hvala svima i idemo skupa do 300 - napisao je Toplak na svojem Facebook profilu.

 

Zaradio je pritom Toplak brdo lajkova, dobio i podosta komentara, a treneru Intera može se samo čestitati na dosadašnjim uspjesima. Sretno!

 

edb2f357f988c7b555f1fd43b3c5ac76.jpg?v=1

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Reci što misliš!