Vijesti / Sport

PRVENSTVENI PORAZ

KOKICE Mladim varaždinskim rukometašicama izmakla pobjeda protiv Bjelovara

KOKICE Mladim varaždinskim rukometašicama izmakla pobjeda protiv Bjelovara
Siniša Sović/Foto agencija Sjever

Rukometašice Koke pred domaćom su publikom izgubile protiv ekipe Bjelovara rezultatom 26:27 (15:16). Izabranice Vladimira Canjuge imale su gol prednosti dvije minute prije kraja utakmice, ali su Bjelovarčanke uspjele preokrenuti rezultat.

Neizvjesna utakmica u varaždinskoj Areni na kraju je otišla na stranu gošći iz Bjelovara. Kokice su bile na korak do pobjede, ali tehničke greške koštale su ih pobjede (26:27).

Gošće su držale prednost od početka utakmice. U 14. minuti imale su +4 (5:9), ali u sljedećih 14 minuta stvari se okreću na domaći mlin te Koka dolazi do izjednačenja (14:14).  Ipak, do kraja poluvremena gošće su uspjele zabiti dva gola, a primiti jedan te se na odmor otišlo s rezultatom 15:16.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U nastavak igre bolje ulaze varaždinske rukometašice te jeu 40. minuti na semaforu pisalo 20:18, odnosno +2 za Koku. Nedugo nakon toga izjednačavaju gošće i zatim slijedi igra gol za gol - vodile su Kokice, a Bjelovarčanke su uporno stizale prednost domaćih.

Drama kreće od 58. minute. Zabila je Suzana Furjan za prednost Koke, ali zabile su i gošće (25:25). Nakon toga nisu uspjele zabiti domaće rukometašice već su golom Ane Čagalj gošće odnijele dva boda iz Varaždina.

Najbolja je u redovima domaćih bila Suzana Furjan sa šest zabijenih golova, dok su gošće predvodile Marija Borković i Josipa Mamić, svaka s po sedam zabijenih golova. 

Zamet je odustao od lige, a slijedi i reprezentativna stanka te će varaždinske rukometašice svoju sljedeću utakmicu igrati tek 30. ožujka u Pločama protiv Dalmatinke.

ŽRK Koka: Furjan 6, Domjan 6, Jalušić 4, Blažek 3, Ćurić 3, Mrazović K. 3, Jurčić 1

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video