Vijesti / Sport

SPORTSKA MANIFESTACIJA

LIGE MINI I MALE ODBOJKE Ženski odbojkaški klub Ivanec dominirao u Lepoglavi

LIGE MINI I MALE ODBOJKE  Ženski odbojkaški klub Ivanec dominirao u Lepoglavi
Odbojkaški savez Županije Vž

Slobodno se može reći da je ovo najmasovnija sportska manifestacija na sjeveru Hrvatske, a okupila je oko 150 najmlađih odbojkašica.

ŽOK Lepoglava je u nedjelju, 3. ožujka, bio domaćin turnira Liga male i mini odbojke klubova sa područja Varaždinske, Međimurske i od ove sezone Krapinsko - zagorske  županije.

Slobodno se može reći da se ovo najmasovnija sportska manifestacija na sjeveru Hrvatske, a okupila je oko 150 najmlađih odbojkašica. 

Odigran je 6. turnir Lige male odbojke (igračice uzrasta  2006. godina i mlađe) Liga ima 8 sudionika. Na turniru je odigrano ukupno 16 utakmica. Vodi ŽOK Ivanec 1 sa maksimalnih 48 bodova i impozantnih 24 pobjede iz isto toliko utakmica i set razlikom 48:0.

Drugi je OK Kitro Varaždina sa 40 bodova, 20 pobjeda i 4 poraza i set razlikom 40:14. ŽOK Kaštel iz Pribislavca je treći sa 30 bodova, omjerom pobjeda i poraza 15:9 i set razlikom 34:22. Dalje slijede ŽOK Toplice 1 iz Krapinskih Toplica, ŽOK Lepoglava, ŽOK Ivanec 2, ŽOK Toplice 2 i ŽOK Ludbreg. Rezultati i poredak vidljivi su u Biltenu br. 6. 

U ligi mini odbojke (igračice uzrasta 2008. godine i mlađe) odigran je 4. završni turnir, a sudjelovalo je 6 klubova.

I u tom uzrastu dominirale ju najmlađe odbojkašice ŽOK Ivanec sa 20 pobjeda iz isto toliko utakmica, set razlikom 58:2 i 58 osvojenih bodova. Drugo mjesto osvojio je ŽOK Kaštel sa 12 pobjeda i 8 poraza i set razlikom 36:24, dok su treće najmlađe odbojkašice ŽOK Toplice iz Krapinskih Toplica sa 13 pobjeda i 7 poraza i set razlikom 31:29. Dalje slijede ŽOK Ivanec 2, ŽOK Lepoglava i OK Kitro Varaždin. Rezultati i poredak vidljivi su u Biltenu br. 4.

Kada se dominaciji igračica ŽOK-a Ivanec u najmlađim uzrastima doda osvojeno 2. mjesto u natjecanju mlađih kadetkinja i trenutno vodeća pozicija, nakon odigranih 14 kola, u III. Hrvatskoj odbojkaškoj ligi Regija Sjever, skupina Sjever jasno pokazuju da ŽOK Ivanec postaje najbolje organiziran i najuspješniji ženski odbojkaški klub na sjeveru Hrvatske.

I ovaj put ŽOK Lepoglava potvrdila se je kao odličan domaćin i organizator turnira. Sudačke i zapisničarske zadatke uspješno su obavile starije igračice domaćina turnira. 

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video