Vijesti / Sport

BROJNA SPORTSKA DOGAĐANJA

ZANIMLJIVI ODBOJKAŠKI SUSRETI Utakmice Europske odbojkaške lige u varaždinskoj Areni

ZANIMLJIVI ODBOJKAŠKI SUSRETI Utakmice Europske odbojkaške lige u varaždinskoj Areni
Grad Varaždin

- Osim nastupa odbojkaških reprezentacija, razmatrana je i zamolba da Varaždin krajem srpnja ove godine bude domaćin i pokrovitelj pojedinačnog prvenstva Hrvatske u odbojci na pijesku - stoji u priopćenju.

U varaždinskoj Gradskoj vijećnici u petak je održan radni sastanak na kojem su najavljena zanimljiva odbojkaška događanja u Varaždinu tijekom predstojećih mjeseci.

Gradonačelnik Grada Varaždina dr. Ivan Čehok sa suradnicima primio je predstavnike Hrvatskog odbojkaškog saveza: predsjednika Antu Bakovića, direktoricu Valentinu Biflin te direktora reprezentacija Franu Žanića te predstavnike OK Kitro iz Varaždina predsjednika Damira Martinčevića i trenera i člana UO Ivicu Đolongu.

Kao što je najavljeno u varaždinskoj Areni će biti odigrane utakmice Europske odbojkaške lige. Ženska odbojkaška reprezentacija Hrvatske 29. svibnja ugostit će Mađarsku, 1. i 2. lipnja Austriju, a 15. lipnja Francusku.

Muška odbojkaška vrsta istih će dana igrati protiv najboljih selekcija Estonije, Španjolske i Nizozemske. Na današnjem sastanku najavljeno je da će od 21. do 22. lipnja biti odigrane finalne utakmice (Final Four) ženskih reprezentacija.

- Osim nastupa odbojkaških reprezentacija, razmatrana je i zamolba da Varaždin krajem srpnja ove godine bude domaćin i pokrovitelj pojedinačnog prvenstva Hrvatske u odbojci na pijesku, a tereni bi trebali biti uređeni na Aquacityu uz jezero Motičnjak pokraj Varaždina - stoji u priopćenju.

Nadalje, Varaždin bi trebao u ljeto biti domaćin odbojkaškog kampa za mlade igrače i trenere na kojem se očekuje dvjesto polaznika.

Prema svemu sudeći, ljubitelji kvalitetne odbojke ovog će ljeta u Varaždinu imati dobru ponudu.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video