Vijesti / Sport

PREKID NIZA PORAZA

TEŠKA POBJEDA Kokice u utakmici s malo golova slomile ekipu Sesveta

TEŠKA POBJEDA Kokice u utakmici s malo golova slomile ekipu Sesveta
ŽRK Koka Varaždin

Nakon dva poraza u proljetnom dijelu prvenstva, rukometašice Koke upisale su i prvu pobjedu. U teškoj utakmici s malo golova su u Graberju pobijedile ekipu Sesveta rezultatom 19:17.

Izabranice Vladimira Canjuge prekinule su 'crni niz' od četiri poraza u svim natjecanjima i na domaćem terenu izborile su vrijednu pobjedu protiv direktnih konkurentica u borbi za visoku poziciju na tablici.

U Graberju su Kokice savladale ekipu Sesveta rezultatom 19:17 (11:7). Prvo poluvrijeme domaća je ekipa bila uspješnija te se bolje snašla u utakmici koja je obilovala tehničkim greškama i promašajima s obje strane. Na odmoru je bilo +4 za Kokice (11:7).

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U nastavku igre probudile su se i gošće, ali nisu bile dovoljno dobre da ugroze, u ovakvoj utakmici, velikih +4 Koke iz prvog poluvremena. U drugom su dijelu Sesvećanke bile bolje s 8:10, ali krajnji je rezultat bio 19:17 za Koku.

Najbolja je u domaćim redovima bila Ines Domjan koja je zabila šest golova: Još su zabijale: Blažek 4, Ćurić 3, Jalušić 3, Furjan 2, Mrazović K 1.

Slijedi im utakmica Kupa Hrvatske u gostima kod ekipe Zeline, u utorak, 26. veljače s početkom u 20 sati.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video