Vijesti / Sport

1. HRL SJEVER

POBJEDA Vidovec uzeo važna dva boda u tvrdoj utakmici protiv Ivanića

POBJEDA Vidovec uzeo važna dva boda u tvrdoj utakmici protiv Ivanića
Siniša Sović/ Foto Agencija Sjever

U jednom tvrdom i teškom susretu izabranici Srećka Horeneca pokazali su karakter i na kraju minimalno slavili protiv Ivanića (28:27) te uzeli vrijedna dva boda u 1. HRL Sjever.

U dvorani vidovečke osnovne škole odigrana je utakmica u kojoj je napetost bila na vrhuncu od starta pa sve do posljednje sekunde. Na kraju su u svoju korist prelomili vidovečki rukometaši koji su slavili 28:27(15:15).

Domaći su odlično ušli u utakmicu u imali +3 (5:2), ali vratio se Ivanić serijom 3:0 i zatim je uslijedila igra gol za gol. Nakon dvadesete minute gosti su se uspjeli odvojiti na +2 (12:14), ali sve su to neutralizirali vidovečki rukometaši i na odmor se otišlo s izjednačenim rezultatom (15:15).

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U nastavku su ponovno bolji domaći, ali igra se gol za gol. Odvojilo se Vidovec i na +4 (23:19), ali u samu su završnicu ušli s izjednačenim rezultatom jer su gosti stigli na 26:26. Ipak, uspjeli su prelomiti u svoju korist i na kraju slavili rezultatom 28:27.

U ovoj vrijednoj pobjedi za Vidovec najbolji je bio Marko Težak s 9 zabijenih golova, dok su Ivanić predvodili Vidaković, Malec i Leon Lukačec, svaki s po 5 zabijenih golova.

Sljedeću utakmicu vidovečki rukometaši igraju u subotu, 23. veljače, kod druge momčadi zagrebačkog PPD-a, a nakon toga slijedi okršaj u Kupu protiv Poreča.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video