Vijesti / Sport

PORAZ NA GOSTOVANJU

DABROVI Loših deset minuta za poraz varaždinskih rukometaša u Gorici

DABROVI Loših deset minuta za poraz varaždinskih rukometaša u Gorici
GRK Varaždin 1930

Rukometaši GRK Varaždina su nakon prve pobjede u novoj polusezoni, upisali i prvi poraz. Domaćini iz Gorice iskoristili su 'crnu rupu' Puljevićevih trupa i na kraju sigurno slavili rezultatom 30:23 (16:9).

Mladi varaždinski rukometaši još su jednom pokazali da mogu biti u rangu svake ekipe Premijerlige, ali su i pokazali kako ih njihova mladost može koštati utakmice. Nakon solidnog starta, uslijedila je crna rupa i serija Goričana 9:3 koja je usmjerila daljnji tok utakmice. Na kraju su domaćini slavili rezultatom 30:23 (16:9).

Prvih pet minuta prošlo je u egalu, a nakon što je Laljek u petoj minuti zabio za 3:2 domaćina, varaždinski su rukometaši doživjeli svojevrsni 'blackout'. U sljedećih 14 minuta primili su 9, a zabili samo tri gola i iz toga se više nisu mogli izvući. Na odmor se otišlo sa velikih +7 za Goričane (16:9).

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U nastavku igre je Ilija Puljević nastavio s nekim pojedincima koji imaju manju minutažu, ali su to oni dobro iskoristili. Do kraja se igralo gola za gol, ali nesretni dio prvog poluvremena usmjerio je utakmicu prema krajnjih 30-23 za Goričane.

Najbolji je u redovima domaćina bio Davor Ćavar sa sedam zabijenih golova, dok su kod Dabrova najraspucaniji bili Šerić i Vujović sa po četiri zabijena gola.

Sljedeću utakmicu mladi GRK-ovci igraju kod kuće, u subotu, 16. veljače, s početkom u 17 sati kad im u goste dolazi momčad Sesveta.

Gorica - GRK Varaždin 1930 30:23 (16:9)

Varaždin 1930: Baranašić 1 obrana, Meštrić 2 obrane, Črnila 10 obrana - Špruk 1, Vujović 4, Novak, Vojnović 2, Divjak 2, Hrman 2, Vidaček 3, Artić 2, Kranjec, Taći, Šerić 4, Trojko 1, Kaštelan 2

Gorica: Vekić 11 obrana, Laljek 2 obrane, Sladoljev 1 obrana - Ceković 3, Borić , Marjanović 3, I. Laljek 5, Goričanec 1, Negran, Šalić, Ćavar 7, Ljubić 4, Žarković 3, Šafranko 4, Barišić, Vrdoljak

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video