Vijesti / Sport

Ponovno u Hrvatskoj

NOGOMETAŠ IZ BEDNJE Talentirani Robert Murić potpisao za prvoligaša NK Rijeku: 'Prvi dojmovi su odlični'

NOGOMETAŠ IZ BEDNJE Talentirani Robert Murić potpisao za prvoligaša NK Rijeku: 'Prvi dojmovi su odlični'
NK Rijeka

Murić je potpisao ugovor na dvije i pol godine uz mogućnost produljenja suradnje na još godinu dana, a u 'grad koji teče' došao je iz portugalske Brage.

Kako se posljednjih dana govorilo, sada se ostvarilo. Robert Murić, talentirani nogometaš iz Bednje, novi je član prvoligaša NK Rijeke.

Murić je potpisao ugovor na dvije i pol godine uz mogućnost produljenja suradnje na još godinu dana, a u 'grad koji teče' došao je iz portugalske Brage. Ugovor s Portugalcima raskinuo je 31. siječnja, a za službenu stranicu riječkog kluba dao je kratku izjavu.

- Prvi dojmovi su odlični, posebice što se tiče kampa i stadiona. Razgovarao sam već s nekoliko igrača u Rijeci koje poznajem od prije i rekli su mi sve najbolje. Znam da je odlična ekipa i mislim da će se dobro uklopiti – rekao je bednjanski nogometaš.

Murić je karijeru započeo u NK Zagorcu, ubrzo prešao u GNK Dinamo i njegove mlađe kategorije. Iz Dinama je krenuo put nizozemskog velikana Ajaxa, a bio je i član talijanske Pescare.

- Očekivanja su da odigram što više utakmica, uz puno golova i asistencija i da osvojimo Kup i borimo se za prvenstvo. Najbolje se osjećam na poziciji desnog krila, ljevak sam i tu se najbolje snalazim – zaključio je Murić za klupske stranice u kratkom obraćanju.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Reci što misliš!