Vijesti / Sport

NOVI POČETAK

POSUDBA Marko Rog otišao u španjolsku Sevillu do kraja sezone

POSUDBA Marko Rog otišao u španjolsku Sevillu do kraja sezone
Sevilla FC

Mnogo se nagađalo, ali klub iz Andaluzije na svojim je službenim kanalima sad potvrdio kako je Marko Rog stigao u njihove redove na posudbu do kraja sezone iz talijanskog Napolija.

Nedeljančan Marko Rog svoj će nogometni put sljedećih šest mjeseci nastaviti u Sevilli! Španjolski klub već je duže zainteresiran za usluge hrvatskog reprezentativca koji se nije baš naigrao u dresu Napolija.

Zato su ga Talijani odlučili poslati na posudbu u Andaluziju do kraja sezone, a zatim će se vratiti u Napoli jer klubovi nisu uspjeli dogovoriti odštetu po kojoj bi Rog po isteku posudbe mogao ostati član Seville.

U dvije i pol sezone provedene u Napoliju nije uspio izboriti svoje mjesto u početnoj jedanaestorki pa je za Marka najbolje da svoj kontinuitet igranja pokuša ostvariti u drugom okruženju. 

U nebeskoplavom dresu momčadi iz Napulja sveukupno je odigrao 67 utakmica i zabio dva gola uz dvije asistencije. Njegov novi klub trenutno je četvrta momčad LaLige sa 36 bodova, 13 manje od vodeće Barcelone (49). 

Marko bi u dresu Andalužana mogao debitirati već u subotu, 2. veljače, kad Sevilla gostuje kod Celte Vigo.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video