Vijesti / Sport

MALI NOGOMET

Ekipa 'Iceki - Niko Trade' osvojila prvo mjesto u završnici zimske malonogometne lige 'Kneginec 2019.'

Ekipa 'Iceki - Niko Trade' osvojila prvo mjesto u završnici zimske malonogometne lige 'Kneginec 2019.'
Ilustracija

Najboljim igračem i strijelcem zimske malonogometne lige 'Kneginec 2019.' proglašen je Karlo Kutnjak iz ekipe 'Lambada'...

U subotu, 26. veljače, odigrana je završnica zimske malonogometne lige 'Kneginec 2019.' u kojoj je postignuto 55 golova, a od najuzbudljivijih utakmica trbalo bi izdvojiti utakmicu za 3. mjesto između domaće ekipe 'Lamabada' i 'NB Boni Sudovec' koja je u regularnom dijelu završila neodlučeno 6:6, a nakon boljih izvođenja sedmeraca slavila je gostojuća ekipa sa 9:7, što je ukupno 16 postignutih golova u jednoj utakmici.

U finalnom dvoboju za prvo mjesto u izuzetno taktičkom susretu ekipa 'Iceki - Niko Trade' pobijedila je prošlogodišnje pobjednike turnira ekipu „Baka Gojanec“ sa minimalnim rezultatom 1:0.

Najboljim igračem i strijelcem zimske malonogometne lige 'Kneginec 2019.' proglašen je Karlo Kutnjak iz ekipe 'Lambada' s 15 postignutih golova, a najboljim golmanom Alen Đurman iz ekipe 'Baka Gojanec.'

Nagrađenim ekipama za osvojena prva tri mjesta, najboljeg strijelca i golmana, nagrade je uručio zamjenik općinskog načelnika i predsjednik Športske zajednice Općine Gornji Kneginec, Robert Đuranec.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video