Vijesti / Sport

VETERANI

TURNIR GRADA VARAŽDINA 2019 Rukometaši Bjelovara i rukometašice Podravke najbolji na veteranskom turniru u Varaždinu

TURNIR GRADA VARAŽDINA 2019 Rukometaši Bjelovara i rukometašice Podravke najbolji na veteranskom turniru u Varaždinu

Odlično rukometno druženje ove subote u Varaždinu okončano je naravno trećim poluvremenom, kojem su prethodile odlične utakmice na parketu kutlnog Graberja.

U subotu je u dvorani Graberje održan tradicionalni veteranski turnir grada Varaždina, u organizaciji veterana Varteksa, na kojem su slavile veteranke Podravke u ženskoj te veterani Bjelovara u muškoj konkurenciji.

 

Ove godine okupilo se pet muških i tri ženske ekipe, koje su igrale po sistemu 'svaki sa svakim'. U ženskoj konkurenciji presuđivala je tek gol razlika, gdje je za jedan gol više Podravka osvojila naslov pobjednika. Najbolja igračica turnira bila je Snježana Horvat, članica Koke, dok je najbolja vratarka bila Špela Skrt Keser iz Podravke.

 

U muškoj konkurenciji domaćini iz redova Varteksa su se više posvetili organizacijskim stvarima, pa su završili tek na četvrtom mjestu, dok su iz za 'dlaku' pretekli 'susjedi' iz Novog Marofa, s kojima su remizirali u međusobnoj utakmici te su Novomarofčani odnijeli treće mjesto.

 

Pobjedu su odnijeli rukometaši Bjelovara, koji su lani završili na drugom mjestu, dok je drugoplasirana bila ekipa Maksimir Pastele. Na začelju je bila ekipa Nove Gradiške, ali su zato najbolji bili na trećem poluvremenu, koje je zapravo bilo i najvažnije.

 

Tituli najboljeg igrača odnio je Matko Veseli, koji je pokazao da bi još sad mogao lagano igrati u Premijer ligi. Najbolji vratar bio je Robert Stojković, koji je bio jedan od najzaslužnijih za odlične igre Maksimira.

 

Rezultati:

Veteranke: Koka - Nedelišće 10:6, Koka - Podravka 10:10, Nedelišće - Podravka 4:9.

Veterani: Varteks - Novi Marof 8:8, Bjelovar - Maksimir Pastela 10:7, Varteks - Nova Gradiška 10:7, Novi Marof - Bjelovar 8:14, Maksimir Pastela - Nova Gradiška 14:7, Varteks - Bjelovar 7:14, Maksimir Pastela - Novi Marof 9:6, Varteks - Maksimir Pastela 6:8, Nova Gradiška - Novi Marof 7:12, Bjelovar - Nova Gradiška 12:9.

 

Poredak:

Veteranke: 1. Podravka, 2. Koka, 3. Nedelišće.

Veterani: 1. Bjelovar, 2. Maksimir Pastela, 3. Novi Marof, 4. Varteks, 5. Nova Gradiška.

 

 

 

 

 

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video