Vijesti / Sport

ODBOJKA

KLUBOVI SA SJEVERA HRVATSKE Odlični rezultati najmlađih odbojkašica u Ligi mlađih uzrasnih kategorija

KLUBOVI SA SJEVERA HRVATSKE Odlični rezultati najmlađih odbojkašica u Ligi mlađih uzrasnih kategorija
Ilustracija

Sljedeći, 3. i završni turnir Lige mlađih kadetkinja igrat će se u subotu, 19. siječnja, u Varaždinu...

Prvenstvena pauza ligaških natjecanja pod okriljem Hrvatskog odbojkaškog saveza klubovi sa sjevera Hrvatske (Varaždinska, Međimurska i Krapinsko-zagorska županija) iskoristili su za odigravanje natjecanja liga mlađih uzrasnih kategorija. Organizator tih natjecanja je Odbojkaški savez Varaždinske županije.

Liga mlađih kadetkinja

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tako je u Ivancu odigran 2. turnir Lige mlađih kadetkinja 22. prosinca 2018. godine. Nastupalo je 8 klubova, a posebno su bili zanimljivi obračuni 4 najjače ekipe. U derbiju je Kitro Varaždin je sa 2:1 bio bolji od ŽOK Ivanec 1, dok je ŽOK Lepoglava iznenadila ŽOK Kaštel iz Pribislavca također sa 2:1, od čega su dva seta bila na razliku. Trenutno vodi OK Kitro Varaždin sa 4 pobjede i 8 bodova, do  slijede ŽOK Ivanec 1, Kaštel i Lepoglava sa 3 pobjede i 1 porazom, svi po 6 bodova.

Sljedeći, 3. i završni turnir Lige mlađih kadetkinja igrat će se u subotu, 19. siječnja, u Varaždinu. Na programu je 12 utakmica. Utakmice između Kaštela i Kitro Varaždina, Kitro Varaždina i Lepoglave te Kaštela i Ivanca 1 odučit će prvaka i pobjednika lige.

Lige mini i male odbojke

U tri uzastopna vikenda odigravat će se utakmice Lige male odbojke. OK Kitro Varaždin bio je 12. siječnja 2019. domaćin 3. okupljanja Lige male odbojke. Odigrano je čak 16 utakmica. Ligom suvereno vlada prva ekipa ŽOK Ivanec sa 12 pobjeda iz isto toliko utakmica i maksimalna 24 boda Drugi je Kitro Varaždin sa 10 pobjeda i 2 poraza i 20 bodova, dok je 3. Kaštel sa 8 pobjeda i 4 poraza i 16 bodova. 

ŽOK Ivanec  bit će u nedjelju 20. siječnja 2019. godine domaćin 4. turnira Lige male i 3. turnira Lige mini odbojke, a već tjedan dana nakon toga u nedjelju 27.siječnja 2019. domaćinstvo Lige male odbojke preuzima ŽOK Ludbreg. Inače, na čelu Lige mini odbojke, koja broji 6 klubova, je ŽOK Ivanec 1 sa 10 pobjeda  iz 10 utakmica i 28 bodova a prati je Kaštel s 8 pobjeda i 2 poraza i 21 bodom.

Znači, ŽOK Ivanec suvereno vlada u ligama najmlađih odbojkašica.  Do kraja sezone u planu su još tri okupljanja Lige male i dva Lige mini odbojke. 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video