Vijesti / Sport

NEVEN VUKMAN

POVRATNIK Neven Vukman: 'Sviđa mi se priča koju ima Varteks, a navijači su bili dodatan motiv za povratak'

POVRATNIK Neven Vukman: 'Sviđa mi se priča koju ima Varteks, a navijači su bili dodatan motiv za povratak'
Varaždinski.hr

Bumbari su mlada ekipa koja, uz prekaljenog Karića i iskusnog trenera Orehovca, nema ekipu s mnogo igračkog iskustva pa će upravo Vukmanovo iskustvo pomoći cijeloj ekipi.

Redove Bumbara pojačao je Neven Vukman koji je dres Varteksa dosad oblačio 41 puta. Stasao je u starom NK Varteks te igrao u Rijeci, Tarazi iz Kazahstana, Istri i Zelini. U Varteks je stigao iz Austrijskog trećeligaša Usv Stein Reinisch.

- Mogao sam ostati u Austriji, zvali su me naši trećeligaši i niželigaši, no dečki iz uprave Varteksa bili su najuporniji i najkonkretniji. S druge strane, meni se svidjela njihova vizija te sama priča koju nosi NK Varteks, tako da sam na temelju navedenoga donio svoju odluku - rekao je Vukman.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Bumbari su mlada ekipa koja, uz prekaljenog Karića i iskusnog trenera Orehovca, nema ekipu s mnogo igračkog iskustva pa će upravo Vukmanovo iskustvo pomoći cijeloj ekipi.

- Svojim iskustvom zasigurno mogu pomoći cijeloj ekipi, dati ću sve od sebe da prenesem svoje iskustvo i znanje na njih. Želim biti dobar primjer svima u odnosu prema treninzima, utakmicama, klubu i navijačima.

Ovo neće biti prvi put da Vukman igra pod trenerskom palicom Želimira Orehovca.

Vezana vijest:

Neven Vukman POVRATAK U JATO VARTEKS Neven Vukman vratio se u redove Bumbara

- Iznimno se veselim suradnji s trenerom Orehovcem s kojim sam imao prilike raditi još kao junior, te je on jedan od razloga mog povratka u Varteks. Radi se o odličnom treneru, a prije svega i o odličnom čovjeku koji mi je ostao u sjećanju kao jedan od najdražih trenera tijekom moje karijere.

Osim trenera, Vukman je imao prilike igrati i s Veldinom Karićem, o kojem ima samo riječi pohvale.

- Veldina pamtim kao svog prvog cimera na gostovanjima u starom Varteksu, kada sam bio priključen prvoj ekipi još kao junior. Smatram ga ne samo ikonom Varteksa, već hrvatskog nogometa i iskreno se veselim ponovno zaigrati s njim.

Prokomentirao je i varteksove navijače, White Stonese.

- Pratio sam NK Varteks, gledao sažetke utakmica i slike objavljene nakon svake utakmice. Osim rezultata, osobno su me se dojmili navijači koji su jedan od dodatnih razloga iz kojih sam odabrao Varteks. Zvuči jednostavno nevjerojatno da klub u tom rangu ima takvu glasnu i masovnu podršku navijača. Zaželio sam se prave nogometne atmosfere kakvu stvaraju naši 'Stonesi', nestrpljiv sam i jedva čekam da istrčim na teren i zaigram u dresu Bumbara nošen njihovom glasnom podrškom - zaključio je Vukman.

Varteksove pripreme započinju 26. siječnja, prozivkom igrača u 14 sati.

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video