Vijesti / Sport

KUDA, MARKO?

Schalke 04, Sevilla, Fiorentina i Tottenham zainteresirani za Marka Roga

Schalke 04, Sevilla, Fiorentina i Tottenham zainteresirani za Marka Roga
Luka Stanzl/PIXSELL

Kako Napoli ne želi prodati hrvatskog veznjaka, posudba bi u nekom od spomenutih klubova trajala do kraja tekuće sezone.

Hrvatski reprezentativac Marko Rog (23) nije se previše naigrao otkako je iz zagrebačkog Dinama prešao u redove talijanskog Napolija.

Iako se već u ljetnom prijelaznom roku u medijima spekuliralo kako će Rog pronaći novu sredinu, on je ipak ostao u Napoliju, za što je sigurno zaslužan i Carlo Ancelotti koji je na trenersku klupu Napolija sjeo s početkom ove sezone.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

No Rog ni pod novim trenerom nije dobio značajnu ulogu u Napoliju te je osuđen na ulaske s klupe u zadnjim minutama utakmice ili pak početnu poziciju u utakmicama koje nisu imale posebnu težinu za Napoli.

Stoga ne čudi što će zimski prijelazni rok Rog iskoristit kako bi pronašao sredinu koja će njegovu karijeru vratiti na pravi put.

24 sata tako pišu kako je za Roga zainteresiran njemački prvoligaš Schalke 04 te španjolska Sevilla, dok Sportske novosti pišu kako za Roga interes ima i talijanska Fiorentina te engleski Tottenham.

Kako Napoli ne želi prodati hrvatskog veznjaka, piše 24 sata, posudba bi u nekom od spomenutih klubova trajala do kraja tekuće sezone.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video