Vijesti / Sport

PRVA LIGA

POVRATAK NOGOMETU Nikola Pokrivač bit će pomoćnik trenera u zagrebačkom Rudešu

POVRATAK NOGOMETU Nikola Pokrivač bit će pomoćnik trenera u zagrebačkom Rudešu
Igor Soban/PIXSELL

Nikola je tri put 'pobijedio' opaku bolest, a ni sekunde nije dvojio kad mu se ukazala prilika u zagrebačkom Rudešu

Zagrebački prvoligaš Rudeš započeo je s pripremama za novu sezonu, a osim brojnih promjena u svlačionici, napravili su i potpuni zaokret na klupi. Novi trener je postao Tomislav Ivković, a pomoćnik će mu biti Nikola Pokrivač.

- Želio sam ostati u nogometu. Hvala Bogu, sad sam zdrav, hvala treneru Tomislavu Ivkoviću koji me pozvao da budem s njim. Zahvalan sam i Nogometnom klubu Trešnjevka u kojem sam vodio kadete, ali ovo je ipak razina više. Iznenadio me Ivkovićev poziv, ali ni sekunde nisam dvojio. Od njega imam što naučiti, a k tome je u pitanju seniorski nogomet - rekao je Pokrivač za Sportske novosti.

Podsjetimo, Pokrivač je tri puta dosad 'pobijedio' Hodgkinov limfom. Proveo je par mjeseci u izolaciji, a nakon toga čak je i zaigrao za Slaven Belupo. Teška bolest i tada se vratila, a tada se uz pomoć majke Ane i presađivanja koštane srži ponovno riješio opake bolesti, pišu 24sata.

Posljednja momčad HNL-a imat će stručno vodstvo u pokušaju ostanka u 1. HNL. Trenutno imaju samo 3 boda iz 18 utakmica, a pretposljednja Istra bježi im velikih 12 bodova. 

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Reci što misliš!