Vijesti / Sport

POVRATAK U JATO

VARTEKS Neven Vukman vratio se u redove Bumbara

VARTEKS Neven Vukman vratio se u redove Bumbara
NK Varteks

Odlaskom Ivana Novoselca ostalo je upražnjeno stopersko mjesto. Trebalo je dovesti provjereno ime koje će dirigirati igrom Bumbara iz zadnje linije, a uprava Varteksa to je i učinila.

Novi stari igrač Varteksa postao je prekaljeni Neven Vukman.

Dobro poznato lice vratilo se u staru ekipu. Nakon što je dvije sezone sreću tražio po austrijskim i slovenskim niželigašima, Vukman se vratio među Bumbare.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Neven Vukman svoju je karijeru započeo u prvoligašu Varteksu, a nastupao je još za KarlovacRijeku, kazahstanski TarazZelinu i Varaždin, dok je ovu jesen proveo u Istri iz Pule. Veću karijeru danas tridesettrogodišnjeg Vukmana spriječile su ozljede. 

Slaven Bilić Vukmana je na početku svog izborničkog mandata 2006. godine uvrstio na širi spisak igrača na koje računa. Vukman je također bio dio U-21 reprezentacije predvođene Eduardom Lukom Modrićem koju je Bilić vodio prije preuzimanja Vatrenih.

Igrač ovakvom renomea bio je prijeko potreban navijačkom Varteksu u nastavku lova na 3. HNL, a uspije li duže vrijeme ostati zdrav, Vukman će Bumbarima biti od presudne važnosti u obrambenom dijelu.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video