Vijesti / Sport

Vidovec 2019.

U Vidovcu odigran malonogometni turnir za klince, Marko Rog i Bruno Hranić uručili nagrade najboljima

U Vidovcu odigran malonogometni turnir za klince, Marko Rog i Bruno Hranić uručili nagrade najboljima
Nogometnog kluba Nedeljanec

Nastupilo je 12 ekipa, a naslov je osvojila ekipa NK Varaždin 1. Oni su u četvrtfinalu svladali Nogometni centar Sv. Đurđ 3:0,...

Nogometni centar Vidovec u subotu, 5. siječnja, organizirao je malonogometni turnir 'Vidovec 2019.' za igrače rođene 2006. i 2007. godine.

Nastupilo je 12 ekipa, a naslov je osvojila ekipa NK Varaždin 1. Oni su u četvrtfinalu svladali Nogometni centar Sv. Đurđ 3:0, u polufinalu su bili bolji od Varteksa 1:0, da bi u finalu pobijedili svoje kolege, drugu momčad NK Varaždina.

U finalu je regularni dio završio 1:1, a nakon penala slavila je prva momčad s ukupnih 3:2. Treće mjesto osvojio je Varteks, koji je u susretu za treće mjesto pobijedio Nogometni centar Vidovec s 2:1.

Najboljim golmanom turnira proglašen je Matija Ozmec iz Nogometnog centra Vidovec, najbolji strijelac je Dario Hrebak iz drugoplasiranog Varaždina 2, dok je najbolji igrač Leon Novosel iz Varaždina 1.

Nagrade su najboljim pojedincima i momčadima podijelili Brano Hranić, načelnik Općine Vidovec, i Marko Rog, nogometaš Napolija i hrvatski reprezentativac.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Reci što misliš!