Vijesti / Sport

SLALOM

SKIJANJE Odlični Istok Rodeš osigurao drugu vožnju na Sljemenu!

SKIJANJE Odlični Istok Rodeš osigurao drugu vožnju na Sljemenu!
Slavko Midzor/PIXSELL

Sjajni varaždinski skijaš odlično se snašao u prvoj vožnji sljemenskog slaloma i u cilj stigao s vremenom 53.53 (+1.73) kojim je osigurao nastup od 15 sati i 30 minuta.

Pred svojim navijačima Istok je morao 'pustiti skiju', što je i učinio od samog početka. Moglo ga je to koštati jer je izgubio ritam nakon prvog mjerenja vremena, ali dobro se snašao i uspio ubrzati u nastavku.

Do kraja utrke je na krilima navijača uspio uhvatiti željeno vrijeme za siguran ulazak u drugu vožnju, a po dolasku u cilj proslavio je s rukama uzdignutim u zrak.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ako ne bude iznenađenja Istok bi prvu vožnju trebao završiti na 18. mjestu kojeg dijeli s Austrijancem Digruberom. Također, dva hrvatska skijaša bit će s Rodešom u nastavku natjecanja.

Elias Kolega odličnom je vožnjom stigao do 15. mjesta s vremenom 53.44 (+1.64), dok je Matej Vidović na 26. mjestu s vremenom 53.78 (+1.98).

Vodeći je nakon prve vožnje austrijski trio. Prvo mjesto drži Schwarz s vremenom 51.80, na drugom je mjestu Marcel Hirscher s 37 stotinki zaostatka (52.17), a treći je Feller s 42 stotinke zaostatka za vodećim (52.22).

Druga vožnja sljemenskog slaloma počinje u 15 sati i 30 minuta uz prijenos na Drugom programu HTV-a.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Reci što misliš!