Vijesti / Sport

VRAĆA SE POZNATO LICE

POSUDBA Ivan Nevistić ponovno na vratima Varaždina

POSUDBA Ivan Nevistić ponovno na vratima Varaždina
PIXSELL

Varaždinski drugoligaš nastavlja popunjavati svlačionicu pojačanjima za lov na 1. HNL. U 'win-win' situaciji vratili su na posudbu mladog golmana Nevistića koji je već upoznat s momčadi, a spada i u kvotu mlađih igrača.

Kako prenose Sportske Novosti, Ivan Nevistić ponovno će doći na posudbu u Varaždin. Nakon što je proveo polusezonu na klupi slovenskog prvoligaša Mure, Rijeka je odlučila da je za njihovog mladog golmana najbolje da sezonu nastavi u poznatom okruženju.

Mladi Đakovčanin već je bio član varaždinskog drugoligaša i pod Marijom Kovačevićem mu je 'za dlaku' pobjegao plasman u 1. HNL prošle sezone. Nakon toga vraćen je u matični klub pa poslan na posudbu u Sloveniju što se pokazalo lošom odlukom.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Krasi ga dobar osjećaj za igru i sigurnost kod ubačaja u čemu mu pomaže njegovih 195 centimetara visine. Agilan je i pokretan, a prijekopotrebne su mu minute u igri ako želi nastaviti s usponom u karijeri.

Jedino pitanje je što će iti s Antom Mrmićem koji je deset centimetara niži 'vratar linije', u potpunosti suprotanog stila od Nevistića. Ni za njega nema smisla sjediti na klupi, s 26 godina ne može se zadovoljiti mjestom drugog golmana drugoligaške ekipe, dok u svojim nogama i rukama ima tridesetak prvoligaških utakmica.

Konkurencija u Varaždinu se zaoštrava, a sezona počinje tek za dva mjeseca.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video