Vijesti / Sport

POVRATAK LEGENDE

DURE Legendarni Mesud Duraković vratio se 'na mjesto zločina' nakon 20 godina

DURE Legendarni Mesud Duraković vratio se 'na mjesto zločina' nakon 20 godina
Facebook

Omiljeni Bugojanac koji je svojevremeno igrao u dresu Varteksa, a mnogi ga se i danas rado sjete, vratio se u Varaždin nakon dugih 20 godina i posjetio voljeni Stadion, ali i sam grad u kojem je proveo četiri igračke godine.

Mesud Duraković vratio se u Varaždin dvadeset dvije i pol godine nakon posljednjeg nastupa u dresu Varteksa. Tada je odigrao poluvrijeme u remiju protiv Hrvatskog dragovoljca (1:1) i otišao iz Varteksa, kluba kojeg nikad nije zaboravio.

Vratio se u grad s obitelji kako bi posjetio stare prijatelje i bivše suigrače s kojima se našao na 'mjestu zločina', Varteksovom stadionu i sad već kultnom kafiću 'Contra'. Nakon dugo je vremena uživo porazgovarao s izbornikom Zlatkom Dalićem, najboljim igračem ovogodišnje Kutije šibica i s jednim od najboljih igrača u povijesti Varteksa Miljenkom Mumlekom, trenerom Intera iz Zaprešića Samirom Toplakom, ali i drugima iz tog razdoblja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Veliku zaslugu za njegov dolazak ima obitelj Prahić, iz koje je i Igor, nekadašnji stoper Varteksa i mladi reprezentativac Hrvatske. Mesud je uvijek isticao kako će biti uz Varteks i White Stonese, jer su ta dva imena lijepim pričama vezana uz njegovo srce.

Ni navijači nisu zaboravili na njega te su mu poslali dres svog, navijačkog NK Varteksa, dok je nekadašnji libero Varteksa bio jedan od prvih koji im je dao podršku pri osnivanju novog kluba. Susreo se i s predstavnicima navijačke udruge i prisjetio starih nogometnih dana.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video