Vijesti / Sport

NAJBOLJI IGRAČ KUTIJE

Miljenko Mumlek osvajač i najbolji igrač Kutije šibica: 'Ovo je samo motiv za sljedeću godinu'

Miljenko Mumlek osvajač i najbolji igrač Kutije šibica: 'Ovo je samo motiv za sljedeću godinu'
PIXSELL

U ovogodišnjem finalu veteranske Kutije Šibica pobijedila je momčad 'Restorana Gladne oči', a najbolji igrač je bio legendarni Miljenko Mumlek, koji je u svoju trofejnu riznicu dodao novi pokal Kutije, ali i nagradu za najbolje igrača.

U finalu veteranske Kutije Šibica favorizirani Promotionplay izgubio je od restorana Gladne oči rezultatom 3:2, a veliku je zaslugu za to imao Miljenko Mumlek, trener juniora NK Varaždina i legenda varaždinskog nogometa. 

- Kutija je poseban turnir. Igra se dobar nogomet i ponekad onaj glavni favorit ima loš dan. Nismo bili favoriti ovu utakmicu pošto su oni u prosjeku 10 godina mlađi od nas. Znali smo da smo dobri, cijeli turnir su nas ljudi smatrali 'dark horseom', odnosno pritajenim favoritima. Krenulo nam je u krivom smjeru i dali smo si autogol za 1:0, pa za pet minuta gubili u 2:0. No, gol pretkraj poluvremena digao nas je i ušli smo dobro u drugo poluvrijeme s moja dva gola. Momentum je otišao na našu stranu i bilo je pitanje hoće li ostati 3:2 ili ćemo zabiti još koji - rekao je Mumlek nakon što su se slegli dojmovi osvajanja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Miljenko je Kutiju osvojio i 2014. godine, ali ove je godine dobio i nagradu za najboljeg igrača turnira.

- Daje mi još malo motiva da možda počnem malo trenirati i potruditi se dogodine. Možda i nisam najbolje igrao pa mi je rezultat ekipe donio nagradu, a vjerujem i nastup u finalu. Mislim da sam 2014. bio puno bolji pa nisam bio najbolji igrač, ali to je nogomet, a ova nagrada svakako je posebna - zaključio je Miljenko Mumlek.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video