Vijesti / Sport

USPJEH

RUKOMET Bruno Mlakar, Tin Šestak i Lovro Puček pozvani u mlađe kadetsku reprezentaciju

RUKOMET Bruno Mlakar, Tin Šestak i Lovro Puček pozvani u mlađe kadetsku reprezentaciju
Ilustracija

- Priznanje je to za Brunu i Tina koji su u našem klubu od samih početaka, dakle već 10 godina, ali i za Lovru Pučeka koji je svoju rukometnu karijeru započeo upravo u našem klubu - kazao je Jembrih.

Potvrda dobrog rada s mladima u varaždinskim rukometnim klubovima stigla je u obliku poziva trojici mladih varaždinskih rukometaša za hrvatsku mlađe kadetsku reprezentaciju.

Izbornik hrvatske muške mlađekadetske reprezentacije, Nino Marković, objavio je popis 23 igrača koje je pozvao na kontrolno okupljanje koje će biti održano u Ivanić Gradu u prvoj polovici siječnja, a na njegovom popisu su se našli i igrači RK Varaždina, lijevo krilo Bruno Mlakar i srednji vanjski Tin Šestak te igrač GRK Varaždin 1930 Lovro Puček.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Mlakar, Šestak i Puček poziv u reprezentaciju zaslužili su igrama u Prvoj kadetskoj rukometnoj ligi koja se od ove sezone igra na nacionalnom nivou, a u kojoj RK Varaždin drži 5., a GRK Varaždin 1930 12. mjesto na prvenstvenoj ljestvici.

Na popisu za kontrolno okupljanje izbornika Markovića 5 je mladih rukometaša PPD Zagreba, 4 igrača MRK Dugog Sela, po 2 igrača RK Varaždina, RK Trogira i RK Siska dok su RK Bjelovar, RK Senj, RK Đakovo, RK Balić-Metličić, RK Dubrava, RK Mornar Crikvenica i GRK Varaždin 1930 zastupljeni sa po jednim mladim rukometašem.

Kontrolno okupljanje hrvatske muške mlađekadetske reprezentacije bit će održano od 3. do 9. siječnja iduće godine u Ivanić Gradu, a s mladim će rukometašima, osim izbornika Markovića, raditi i treneri Krešo Ivanković i Ivan Dragić.

Predsjednik RK Varaždina, Hrvoje Jembrih, rekao je da je popis izbornika Markovića veliko priznanje za njegov klub koji radi isključivo s mlađim uzrasnim kategorijama.

- Priznanje je to za Brunu i Tina koji su u našem klubu od samih početaka, dakle već 10 godina, ali i za Lovru Pučeka koji je svoju rukometnu karijeru započeo upravo u našem klubu u kojem je, ne samo napravio prve rukometne korake, nego i usvojio sva znanja i vještine koje su ga sada dovele do poziva u reprezentaciju. Da se ne radi o slučaju i da doista dobro radimo s mlađim uzrasnim kategorijama dokaz je i činjenica da je naš mladi vratar Tin Herceg, koji nastupa za našu ekipu u godištu 2004. i 2005. godine, pozvan da pojača ekipu PPD Zagreba na izuzetno jakom međunarodnom turniru koji će biti održan u Brčkom u BiH - naglasio je Jembrih.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video