Vijesti / Sport

ČEHOK O NOGOMETNIM TEMAMA

'Nikoga ne favoriziramo. Stadion ćemo dati NK Varaždinu, ali dali smo i Hrašćicu NK Varteksu'

'Nikoga ne favoriziramo. Stadion ćemo dati NK Varaždinu, ali dali smo i Hrašćicu NK Varteksu'
Varaždinski.hr

Denis Mladenović ipak neće biti direktor stadiona u Zagrebačkoj, ali Čehok najavljuje da će Grad morati nadzirati održavanje objekta.

Denis Mladenović ipak neće biti 'direktor stadiona'.

Naime, kako smo već izvijestili, Grad Varaždin namjerava održavanje stadiona povjeriti NK Varaždinu, a informacije su bile da postavljanjem nekog 'svojeg' na mjesto direktora Grad nastoji zadržati nadzor nad objektom.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na današnjoj sjednici varaždinskog Gradskog vijeća Mladenović je opovrgnuo da će biti direktor stadiona, rekavši da ostaje u Zajednici sportskih udruga Grada Varaždina. 

Vezana vijest:

Stadion Varteksa, Denis Mladenović NOGOMETNA POSLA 'LOGIČAN IZBOR' Denis Mladenović izgledni kandidat za direktora Varteksovog stadiona

Postavio je pritom i nekoliko pitanja. 

- Koliko točno sredstava Grad misli izdvojiti za održavanje stadiona? I kako će se kontrolirati potrošnja? Da se ne ponovi povijest. Osim toga, na stadionu je pet poslovnih prostora. Jedan od njih je kafić Contra, kojeg u najmu ima Stjepan Cvek, koji je predsjednik kluba. Kad klub preuzme stadion, dolazimo do sukoba interesa, predsjednik kluba ne može sam sebi iznajmljivati. Kako to Grad misli riješiti? - pitao je Mladenović.

Čehok je odgovorio da je informacija vezana uz postavljanje direktora stadiona - patka. Iako je sam Mladenović, podsjetimo, prvotno potvrdio da je 'bilo nekih razgovora u Gradu Varaždinu i Zajednici sportskih udruga' da on preseli tamo. No Čehok kaže:

- Čitao sam to za direktora stadiona. Meni je to smiješno. Što bi radio direktor stadiona? Mi ćemo stadion dati klubu, ali ćemo i nadzirati. Ja sam za to da se postave vrlo strogi tržišni odnosi, Grad to mora motriti.

Ali dodao je da niti će Grad tražiti niti plaćati direktora.

- Mi ćemo pomoći klubu, kao što pomažemo i drugim klubovima. Evo, i NK Varteksu ćemo dati Hrašćicu. Neka ljudi grade, ja nemam ništa protiv. Ali ne favoriziramo nikoga - bilo je ono što je odgovorio gradonačelnik, ne spomenuvši iznose o kojima je riječ.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video