Vijesti / Sport

DO VRHA

POTEZ KOJI ZASLUŽUJE NAGRADU Marin Ranteš nominiran za fair play nagradu Hrvatskog olimpijskog odbora

POTEZ KOJI ZASLUŽUJE NAGRADU Marin Ranteš nominiran za fair play nagradu Hrvatskog olimpijskog odbora
Facebook Marin Ranteš

Na Svjetskom kupu u BMX Freestyleu, hrvatski predstavnik Marin Ranteš napravio je iznimno korektan potez prema konkurentskom vozaču Loganu Martinu iz Australije...

Hrvatski biciklistički savez i Brdsko-biciklistički klub 'ASI' Varaždin predložili su sportaša Marina Ranteša za fair play nagradu Hrvatskog olimpijskog odbora za 2018. godinu.

- Na Svjetskom kupu u BMX Freestyleu (FISE World Edmonton – Kanada), koji se održao u srpnju ove godine, hrvatski predstavnik Marin Ranteš napravio je iznimno korektan potez prema konkurentskom vozaču Loganu Martinu iz Australije, kojem je tijekom prve vožnje pukla guma na natjecateljskom biciklu BMX-u. Marin je bez puno oklijevanja ponudio pomoć, a najbrže rješenje je bilo zamjena cijelog kotača. Marin je skinuo kotač sa svojeg bicikla i ponudio ga suparniku da završi nastup, štoviše da pobijedi i Marina ostavi na drugom mjestu - stoji u Facebook objavi Hrvatskog biciklističkog saveza.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nominacija je potvrđena i od strane Vijeća HOO-a.

Nagrada će biti dodijeljena na Velikom danu hrvatskog sporta koji se održava u hotelu Westin, 19. prosinca 2018. godine.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video