Vijesti / Sport

SPORAZUMNI RASKID

SIN VJETRA Mario Sačer više nije igrač NK Varaždina, najvjerojatnije odlazi u inozemstvo

SIN VJETRA Mario Sačer više nije igrač NK Varaždina, najvjerojatnije odlazi u inozemstvo
Varaždinski.hr

Počelo je vrijeme promjena u varaždinskom drugoligašu. Nakon što su se u matične klubove vratili Bamidele i Miklić, s klubom je sporazumno raskinuo i Mario Sačer.

'Sin vjetra' više neće jurišati u dresu Varaždina. Nogometni drugoligaš i igrač Mario Sačer sporazumno su raskinuli ugovor koji je trebao trajati do lipnja sljedeće godine.

- Da, sporazumno smo raskinuli ugovor. Imam 28 godina, jednostavno nemam vremena više sjediti na klupi. Ispred mene je igrač kalibra Leona Benka i mislim da je ovo bilo najbolje rješenje. Kroz dan, dva potpisat ću ugovor s drugim klubom i idem u nove pobjede - kratko nam je prokomentirao Mario Sačer.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U varaždinskom drugoligašu izgubili su jednog od srčanijih pojedinaca u momčadi, ali to je očito bila najbolja odluka za obje strane.

- Ugovor smo raskinuli na zahtjev Sačera, koji je našao priliku za dobrim angažmanom, a s obzirom na to da mu na ljeto istječe ugovor, klub mu nije želio raditi probleme. Sačeru želimo puno uspjeha u nastavku karijere - rekao je predsjednik NK Varaždina Stjepan Cvek.

U klubu će morati posegnuti za novim pojačanjima. Zasad je doveden samo Japanac Yokoyama, dok je dolazak mladog Ivana Posavca neslužbeno riješen. 

Kako doznajemo, bivša 'osmica' Varaždina najvjerojatnije će potpisati za neki inozemni klub, a točna destinacija bit će poznata kroz nekoliko dana.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Reci što misliš!