Vijesti / Sport

Prolazno, ali s oprezom

Zlatko Dalić komentirao protivnike u kvalifikacijama za Euro 2020.:'Moramo vjerovati u sebe, ipak smo drugi na svijetu'

Zlatko Dalić komentirao protivnike u kvalifikacijama za Euro 2020.:'Moramo vjerovati u sebe, ipak smo drugi na svijetu'
Igor Kralj/PIXSELL

- Ne smijemo nikoga zapostaviti ili podcijeniti, moramo biti najbolji u tih kratkih osam mjeseci kvalifikacija - rekao je, između ostalog, izbornik Zlatko Dalić.

Hrvatska put do Europskog prvenstva 2020. traži u skupini E zajedno s Walesom, Slovačkom, Mađarskom i Azerbajdžanom.

Prve dojmove o skupini podijelio je i hrvatski izbornik Zlatko Dalić.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Naš je cilj proći skupinu, bez obzira na suparnike. Nije lako, nije teško, imamo dva bliža putovanja u Slovačku i Mađarsku, a Wales je po imenu druga momčad, iza nas. Međutim, ne smijemo nikoga zapostaviti ili podcijeniti, moramo biti najbolji u tih kratkih osam mjeseci kvalifikacija - rekao je Dalić pa dodao:

- Velški izbornik Giggs pohvalio je naše predstave na Svjetskom prvenstvu te rekao da smo mi favoriti, no slaže se da bi skupina mogla biti neizvjesna. I ja očekujem veliku borbu. Slovaci su na prošlom EP-u također prošli skupinu, kao i Mađari – rekao je Dalić i nastavio:

- Moramo vjerovati u sebe te poštovati sebe i svoju kvalitetu, ipak smo mi drugi na svijetu. Naravno da sada svi žele igrati najbolje protiv nas i pobijediti, no mi moramo napraviti ono što moramo - biti među prve dvije momčadi skupine. Osim toga, imamo i dva slobodna termina za prijateljske utakmice - zaključio je hrvatski izbornik.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video