Vijesti / Sport

BEZ IZNENAĐENJA

DABROVI Varaždinski rukometaši izgubili kod vodeće momčadi lige

DABROVI Varaždinski rukometaši izgubili kod vodeće momčadi lige
Facebook GRK Varaždin

Dabrovi nisu uspjeli iznenaditi na gostovanju kod vodeće Dubrave. Izgubili su rezultatom 36:32.

Teško gostovanje na kojem su bili varaždinski rukometaši završilo je porazom. Pružili su solidan otpor, ali na kraju izgubili od vodeće Dubrave rezultatom 36:32.

Na put su otišli bez Levaka i Pedića koji više nisu članovi kluba, a mladi Novak i vratar Meštrić nisu nastupili zbog ozljede.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Utakmica je krenula raspucano s obje strane, gol za gol sve do 17. minute kad se domaćini odvajaju na +2. Tada slijedi još jedna miniserija kojom domaći zaokružuju 5:0 i odlaze na 15:10. Nisu uspjeli Dabrovi tada nametnuti svoj ritam već su samo bez većih uspjeha stizali prednost domaćina. Na odmor se otišlo s 19:15.

U drugom su poluvremenu bolje izgledali igrači Varaždina, ali tek nakon 15 minuta igre. Kao da su se u 'zadnjoj četvrtini' probudili Dabrovi i od -7 su stigli do -4. Na kraju su pobjedu odnijeli domaćini rezultatom 36:32.

Najbolji je u redovima Dubrave bio Sandro Samardžić sa šest zabijenih golova, dok je kod GRK-a najviše zabio kapetan Jurica Vidaček, sedam golova.

RK Dubrava - GRK Varaždin 36:32 (19:15)

RK Dubrava

Marković 4 obrane, D. Grahovac 10 obrana - Dumenčić 5, Ivanković 3, Radoš 1, Volar 4, Vinković 5, Maričić 3, Samardžić 6, Medić 3, Godec 4, Turčić, M. Grahovac, N. Grahovac 1, Račić 1

GRK Varaždin

Baranašić 2 obrane, Črnila 4 obrane - Špruk 5, Vargek, Murk 1, Vojnović 4, Car, Divjak, Vidaček 7, Puček, Budinski, Artić 2, Kranjec 1, Tači 2, Trojko 5, Kaštelan 5

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video