Vijesti / Sport

ČETVRTA LIGA

POSLJEDNJE JESENSKO KOLO Varteks doživio prvi poraz, Nedelišće demoliralo Novi Marof

POSLJEDNJE JESENSKO KOLO Varteks doživio prvi poraz, Nedelišće demoliralo Novi Marof
MŽNL

Odigrano je posljednje jesensko kolo 4. NL Čakovec-Varaždin, a stanje na tablici je sljedeće...

U posljednjem jesenskom kolu 4. NL Čakovec-Varaždin nogometaši Varteksa, jesenski prvaci, u Dunjkovec/Pretetincu protiv Međimurca doživjeli su prvi prvenstveni poraz. Već u 1. minuti nakon kornera glavom je Kai doveo domaćina u vodstvo, dok je Hrustek prekrasnim udarcem s dvadeset metara u 27. minuti povisio rezultat na 2:0. Do odlaska na odmor gosti tri puta prijete, a domaćin jednom, no te pokušaje brane odličnim intervencijama vratari. U 51. minuti domaći Štrukelj puca pored gola, 55. minuti Tokić, a gosti u 60. minuti autogolom Soštarića postižu pogodak za 2:1. U 62. Modrić puca pokraj gola, a domaći Copić pogađa stativu te utakmica završava slavljem domaćih igrača i navijača.

Rudar je pobijedio Podravinu rezultatom 3:1. Goričanec u 25. minuti dovodi domaćina u vodstvo, dok rezultat povećava Fajt autogolom u 28. minuti. Ponovno igrač utakmice Goričanec u 58. povećava rezultat na 3:0, dok Valjak u 88. minuti pogotkom ublažava poraz.

Vezana vijest:

NK Varteks - NK Nedeljanec PRVI PORAZ NIJE IŠLO Varteks pao na posljednjoj prepreci, prvi put u sezoni poraženi u Dunjkovcu

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Bednja je ostvarila očekivano pobjedu nad Pušćinama rezultatom 2:0. Ante Kulji je bio dvostruki strijelac u 22. te u 85. minuti.

Nedeljanec i Omladinac odigrali su susret bez pobjednika 3:3. Gredelj je doveo domaćina u vodstvo već u 1. minuti, da bi gosti pogotkom Jurinca u 4., Reicha u 25. iz kaznenog udarca te ponovno Jurinca u 29. minuti otišli na 1:3. U istoj minuti Kovačić smanjuje, dok Štefulj u 72. minuti postiže pogodak za konačnih 3:3. Gosti su od 39. minute igrali sa igračem manje jer im je isključen Drk.

Jalžabet i Mladost Komet odigrali su utakmicu bez pobjednika 1:1. Poveli su gosti u 47. minuti pogotkom Silvija Radikovića dok je rezultat na 1:1 poravnao Hanc u 71. minuti.

Nedelišće je demoliralo Novi Marof pobijedivši ga 9:0. Četiri pogotka u prvome i pet u nastavku rezime je utakmice u kojoj je četiri pogotka postigao Jurak, dva Capan te po jedan Brlenić, Vrček, Vizinger.

Polet je slavio u Čakovcu pobjedivši Slogu 4:3. Medved je pogocima u 10. i 28. minuti doveo Polet u vodstvo od 0:2, da bi Obadić u 32. te Antonović u 50. poravnali rezultat na 2:2. Mezga u 71. te Goričanec u 85. ponovno donose gostima dva pogotka prednosti, dok Tiago u 87. smanjuje rezultat na konačnih 3:4.

Dinamo je pobijedio u Turčinu Dubravku Zagorac pogocima Krznara u 57. te Jakšića u 72. minuti.

Rezultati 15. kola: Rudar - Podravina 3:1, Bednja - Pušćine 2:0, Nedeljanec - Omladinac/NSR 3:3, Jalžabet - Mladost Komet 1:1, Međimurec - Varteks 2:1, Nedelišće - Novi Marof 9:0, Sloga - Polet 3:4, Dubravka Zagorac - Dinamo 0:2

Poredak: Varteks 38, Bednja 35, Polet 32, Pušćine, Nedelišće, Međimurec 25, Rudar 24, Dinamo 22, Nedeljanec 21, Podravina 20, Mladost Komet 19, Dubravka-Zagorac 16, Sloga 13, Jalžabet 12, Omladinac Novi Marof 7 boda.

Parovi 16. kola (igra se na proljeće): Podravina - Dubravka Zagorac, Dinamo - Polet, Sloga - Novi Marof, Nedelišće - Varteks, Međimurec - Mladost Komet, Jalžabet - Omladinac, Nedeljanec - Pušćine, Bednja - Rudar

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video