Vijesti / Sport

PRVI PORAZ

NIJE IŠLO Varteks pao na posljednjoj prepreci, prvi put u sezoni poraženi u Dunjkovcu

NIJE IŠLO Varteks pao na posljednjoj prepreci, prvi put u sezoni poraženi u Dunjkovcu
Siniša Sović/Foto agencija Sjever

Savršena polusezona izmakla je za dlaku. Jesenski prvaci 1. MŽNL završili su svoj let porazom protiv Međimurca u posljednjem ovogodišnjem kolu.

'Bumbari' su doletjeli do kraja jesenskog dijela prvenstva, ali nisu to uspjeli napraviti bez poraza. Na neugodnom gostovanju u Dunjkovcu svladao ih je tamošnji Međimurec rezultatom 2:1. Sva tri pogotka na utakmici postigli su domaćini.

Neprepoznatljivi 'Bumbari' danas su samo zujali u Dunjkovcu. Krenulo se s centra, a Varteks se već vraćao na točku početnog udarca. Primili su gol u 1. minuti, a zabio je Kai. Ali to nije bilo sve - pet minuta prije kraja poluvremena golom Hrusteka domaćini su otišli na odmor s dva pogotka prednosti.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Malo su se trgnuli Varteksovci u nastavku, ali ne dovoljno. Domaćini su u 60. minuti poslali loptu u svoju mrežu i to je bilo otprilike sve što su gledatelji mogli vidjeti na današnjoj utakmici.

- Loši jako u prvom poluvremenu, dva smješna gola, nismo bili opasni. Drugo poluvrijeme smo nešto pokušavali, ali ništa opasno. Jednostavno, danas nismo bili na razini - zaključio je kapetan momčadi Romano Nježić i prenio trenerovu poruku:

- Pojedinci su u utakmicu ušli prelagano, ali morala se dogoditi jedna takva 'tekma'. Primili smo dva iznimno glupa gola, no, što je tu je, proljetni dio je dug, a mi nastavljamo svoj put prema trećoj ligi - poručio je igračima nakon utakmice trener Orehovec.

Prvi konkurent za naslov, Bednja iz Beletinca, bila je bolja od Pušćina na domaćem terenu s 2:0, a oba je puta poentirao Ante Kulji.

Time su se približili 'Bumbarima' na tri boda zaostatka - Varteks je prvi s 38, a Bednja druga s 35 bodova. Slijedi odmor u 1. MŽNL, a prava borba za 3. HNL krenut će 'na proljeće'.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video