Vijesti / Sport

POBJEDA PRIJE ODMORA

KOKICE Varaždinske rukometašice demolirale Murvicu u posljednjoj utakmici polusezone

KOKICE Varaždinske rukometašice demolirale Murvicu u posljednjoj utakmici polusezone
Siniša Sović/Foto agencija Sjever

Rukometašice Koke sa stilom su završile jesenski dio sezone. Nakon što su osigurale proljeće u Europi, pobjedom protiv Murvice završile su polusezonu na petom mjestu lige.

Izabranice Vladimira Canjuge na najljepši su mogući način okrunile dobre igre u posljednje vrijeme. Nakon dvije pobjede protiv ciparske Latsie, s +13 (35:22) su na domaćem terenu svladale Murvicu i upisale šestu pobjedu u nizu.

Od samog početka bila je to jednosmjerna utakmica. Povele su 'Kokice' s 2:0, a do 16. minute stigle su i do +4 (8:4), a u 23. minuti zabila je Ines Domjan za + 6 (12:6). U zadnje dvije minute varaždinske su rukometašice serijom 3:0 došle do +8 na poluvremenu (16:8).

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U nastavku igre ništa se nije promijenilo u odnosu snaga na terenu, a Canjugine igračice i dalje su podizale gol razliku. U 37. minuti danas stopostotna Ćurić odvela je Koku na +12 (21:9), ali ni tada nisu stale varaždinske rukometašice. Do kraja su zabile još 14 golova za konačnih 35:22.

Najbolje su u redovima domaćina bile Katarina Mrazović i Terezija Ćurić, obje sa sedam zabijenih golova, dok je u redovima gostiju najbolja bila Antonela Kalčić, također sa 7 golova.

Ovom su pobjedom osigurale peto mjesto prvenstvene ljestvice sa šest pobjeda, jednim remijem i tri poraza u deset utakmica. Imaju 13 bodova što je pet manje od vodeće Podravke koja ima utakmicu manje i 18 bodova uz svih 9 pobjeda.

Sada slijedi odmor do 12. siječnja 2019. kad će Kokice otvoriti drugi dio sezone u gostima kod Splita.

ŽRK Koka - ŽRK Murvica 35:22 (16:8)

ŽRK Koka

Belićev 7 obrana, Šegota 12 obrana - Balajić 3, Domjan 4, Mrazović K. 7, Rogina 4, Ćurić 7, Bešenić, Blažek 3, Bartolić 1, Furjan 3, Mrazović M., Davidović, Vrček

ŽRK Murvica

Antić 3 obrane, Mandekić 6 obrana - Ljubanović 1, Skorić 1, Jerčinović 5, Kalčić 7, Filipović 3, Lekaj 3, Paurević 1, Debelić 1, Lončarić, Car, Matijašić, Tomić

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video