Vijesti / Sport

NOVA DESTINACIJA

KOD TOPLAKA Josip Brezovec novi je igrač zaprešićkog Intera!

KOD TOPLAKA Josip Brezovec novi je igrač zaprešićkog Intera!
Vjeran Žganec Rogulja / PIXSELL

Nakon raskida ugovora s varaždinskim drugoligašem, iskusni veznjak Josip Brezovec pronašao je novi klub. Igrat će u 1. HNL kod dobro mu poznatog Samira Toplaka.

Kratka epizoda u varaždinskom drugoligašu završila je raskidom, a veznjak s europskim utakmicama u nogama nije dugo čekao na novi angažman. Josip Brezovec od danas je i službeno igrač zaprešićkog Intera

Tamo će popularni 'Breza' trenirati i igrati pod trenerskom palicom Samira Toplaka koji je glavni razlog potpisa za momčad 'Diva iz predgrađa'.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Tamo sam otišao zbog Samira Toplaka koji je najbolji trener i osoba s kojom sam radio. Zahvalan sam mu na svemu učinjenom dosad, a za sve ću mu vratiti i na terenu. Tamo sam do ljeta, a onda ću vidjeti. Trenirao sam s ekipom i odigrao prijateljsku utakmicu, a trenutno nemam velika očekivanja jer sam siguran samo u jedno. A to je da ću bilo na klupi ili na terenu davati punu podršku treneru i ekipi kako bi rezultati bili što bolji - rekao je Brezovec nakon odlaska u novi klub. 

Josip je svoju nogometnu priču započeo u rodnom Nedeljancu, a nastavio u mlađim uzrastima Varteksa, potom austrijskom Sankt Michaelu iz kojeg je otišao u Belišće. Nakon toga igrao je za Varteks, Dinamo, Slaven Belupo i Rijeku u 1. HNL da bi zatim otišao na posudbu u Speziju. Rijeka ga je iz Spezije prodala u Moldaviju, u Sheriff iz Tiraspola gdje je proživljavao svoje najljepše nogometne trenutke. Vratio se u Koprivnicu, pa nakon toga u Varaždin, a sad ovaj borac karijeru nastavlja u Zaprešiću.

Sljedeća utakmica Intera na rasporedu je u petak, 23. studenog, kad gostuju na Kranjčevićevoj kod Rudeša

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video