Vijesti / Sport

NEMOĆNE CIPRANKE

KOKICE Mlade igračice iskoristile priliku i još jednom pobijedile Latsiu

KOKICE Mlade igračice iskoristile priliku i još jednom pobijedile Latsiu
Siniša Sović/Foto agencija Sjever

Nakon velike pobjede u prvom susretu, izabranice Vladimira Canjuge još jednom su deklasirale Cipranke. Ovaj je put bilo +14 (34:20), a Kokice idu dalje u Challenge cupu.

Rukometašice Koke još su jednom uvjerljivo slavile (34:20) protiv nemoćnih Cipranki i izborile plasman u daljnju fazu Challenge cupa. Ni u drugoj utakmici rukometašice Latsie nisu imale nikakve šanse, a Vladimir Canjuga dao je priliku mladim igračicama.

U trećoj minuti prvi su pogodak zabile Cipranke i to je bilo njihovo jedino vodstvo na utakmici. Ponovno su Kokice pred sedamstotinjak okupljenih pokazale dominaciju i do 17. minute otišle na +5 (10:5). Igrale su dobro i do kraja poluvremena otišle na +10 (20:10).

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Bilo je jasno kako igračice Latsie nikako ne mogu stići rezultat iz prvog susreta pa je najbitnije bilo da se u drugom dijelu ne dogodi neka ozljeda i da mlade igračice skupe novo iskustvo u vidu prvih europskih minuta i golova. 

Dominacija je nastavljena i u drugom dijelu, a krajnji je rezultat bio 34:20 za varaždinske rukometašice koje su se plasirale u daljnju fazu europskog natjecanja.

Najbolje su u redovima Koke bile Masnić i Jalušić sa sedam zabijenih golova, dok je kod Cipranki najviše golova zabila Ecaterinescu, njih 6. 

ŽRK Koka - Latsia Nicosia 34:20 (20:10)
Suci: Bačković, Palačković (Slovenia)
Gledatelja: 700

ŽRK Koka
Šopar 3 obrane, Belićev 3 obrane, Šegota 6 obrana - Jalušić 6, Balajić 3, Domjan 3, Mrazović K. 4, Rogina 1, Ćurić 7, Masnić 3, Blažek 3, Bartolić 1, Furjan, Mrazović M. 2, Davidović 1, Papac
Trener: Canjuga Vladimir

Latsia Nicosia
Scuaite 3 obrana, Taki 4 obrane - Ioannou 2, Manora, Charalambous 5, Ecaterinescu 6, Sousou 4, Vrahimi , Kantor, Avraamidou, Taki, Dimitrijević 2, Chiofu 1, Gherman
Trener: Constantinou Constantinos

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video