Vijesti / Sport

PRIJE ZIMSKE PAUZE

Varteks dočekuje Jalžabet kao jesenski prvak u posljednjoj domaćoj utakmici ove godine

Varteks dočekuje Jalžabet kao jesenski prvak u posljednjoj domaćoj utakmici ove godine
Siniša Sović / Foto agencija Sjever

Varteks na papiru prije utakmice slovi za favorita, jer momčad Jalžabeta nije uvjerljiva ove sezone, iako su u prošloj utakmici 'utrpali' protivnicima čak 9 pogodaka.

Pred nogometašima Varteksa ove je subote posljednja domaća utakmica prije zimske pauze, a dočekat će ju kao jesenski prvaci MŽNL Čakovec-Varaždin. Protivnik je momčad Jalžabeta, a Varteks slovi za favorita u tom dvoboju.

U jesenskom dijelu sezone Varteks je ostao jedina momčad bez poraza u 13 kola, uz samo dva remija te 7 primljenih pogodaka. U dosadašnjim utakmicama postigli su ukupno 39 pogodaka, a za većinu njih zaslužan je za protivnike ubojiti napadački tandem Bumbara Karić - Šoštarić, koji će pokušati dodatno popraviti svoju statistiku u subotnjoj utakmici protiv Jalžabeta.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Naime, njih dvojica ujedno su i vodeći strijelci lige, s ukupno 26 postignutih pogodaka, od toga Šoštarić ima trenutno dva pogotka više od Karića koji je došao do brojke od 12 pogodaka u 13 utakmica te se pokazao kao najbolje pojačanje Varteksa ove sezone, unatoč svim zlim jezicima koji su ga pratili od ljeta kad je prešao u redove Bumbara.

Varteks na papiru prije utakmice slovi za favorita, jer momčad Jalžabeta nije uvjerljiva ove sezone, iako su u prošloj utakmici 'utrpali' protivnicima čak 9 pogodaka. No, za očekivati je kako će Varteks svim silama napasti goste iz Jalžabeta, jer ipak je u pitanju posljednja utakmica pred domaćim navijačima, a to bi valjalo zaokružiti još jednom pobjedom.

Subotnju utakmicu začinit će i White Stones, koji pozivaju sve navijače i simpatizere kluba da sa sobom na utakmicu ponesu i hrvatske zastave kako bi dostojno obilježili sjećanje na pad grada Vukovara, heroja Hrvatske.

Svoju premijeru će na utakmici dobiti i novi Varteksovi šalovi, a svoj primjerak šala moći će svi zainteresirani dobiti na utakmici donacijom u iznosu 80 kn. Sve planirane aktivnosti rađene su s ciljem stvaranja vrhunske navijačke podloge dostojne proslave naslova jesenskih prvaka, a iz kluba pozivaju sve navijače i simpatizere kluba da svojim dolaskom na utakmicu uveličaju proslavu naslova, ali i da vode Bumbare do nova tri boda u posljednjoj domaćoj utakmici prije zimskog odmora.

Utakmica se igra ove subote, 17. studenog, na terenu u Sračincu s početkom u 13.30 sati.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Reci što misliš!