Vijesti / Sport

DRUŽENJE S RANTOM

KREĆU RADOVI Varaždin dobiva lokaciju za održavanje natjecanja u ekstremnim sportovima

KREĆU RADOVI Varaždin dobiva lokaciju za održavanje natjecanja u ekstremnim sportovima
Igor Kralj/PIXSELL

'Time će naš grad imati lokaciju na kojoj će biti moguće održavati natjecanja ekstremnih sportova, a s radovima planiramo završiti u travnju iduće godine.'

Varaždin će dobiti mjesto za održavanje natjecanja u ekstremnim sportovima! U planu je rekonstrukcija postojećeg skate parka, ali i njegovo širenje, najavio je Denis Mladenović iz Zajednice sportskih udruga grada Varaždina.

- U planu je to još od proljeća, no sad je idealna prilika za to nakon što imamo svjetskog BMX prvaka Marina Ranteša - kazao je Mladenović.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Upravo će Marin nazočiti postavljanju kamena temeljca ovog četvrtka u Parku mladih.

Vezana vijest:

Marin Ranteš RANTA NA VRHU SVJETSKI BMX PRVAK Marin Ranteš najbolji je na svijetu: 'Još ne mogu vjerovati! Toliko se snova ostvarilo ove godine!'

- Time će naš grad imati lokaciju na kojoj će biti moguće održavati natjecanja ekstremnih sportova, a s radovima planiramo završiti u travnju iduće godine - rekao je Mladenović te pozvao sve građane da dođu na druženje s varaždinskim svjetskim prvakom.

- Pozivam ovom prigodom sve građane da dođu u četvrtak, 15. studenog, u 14 sati u Park mladih na druženje s našim Marinom. Ostvario je velike uspjehe, a mi smo ponosni na njega - zaključio je Mladenović.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video