Vijesti / Sport

MEĐUNARODNI TURNIR

Karate klub AIK uspješan u Slovačkoj: Lani Kalničanec zlato, osvojili i sedam bronci

Karate klub AIK uspješan u Slovačkoj: Lani Kalničanec zlato, osvojili i sedam bronci
Karate klub AIK

Karate klub AIK u Slovačkoj je nastupio s osam boraca, a najviše uspjeha je imala Lana Kalničanec kod mlađih kadetkinja...

Grad Dunajska Streda u Slovačkoj bio je u nedjelju, 4. studenog, domaćin više od 300 natjecatelja iz 26 klubova iz Slovačke, Mađarske, Poljske i Hrvatske.

Karate klub AIK nastupio je s osam boraca, a najviše uspjeha je imala Lana Kalničanec kod mlađih kadetkinja, koja je uvjerljivim pobjedama osvojila prvo mjesto.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Uz taj uspjeh AIK je osvojio čak sedam bronci. Redom su u polufinalu zapeli Petra Sakač, Roko Kalničanec, Dora Šebrek, Marin Šebrek, Marko Dvorski, Karlo Nofta i Marta Ivanek, no utješili su se pobjedama u borbama za 3. mjesto čime su se ipak vratili u Hrvatsku s odličjem oko vrata. Borce je vodio trener Saša Josip Milec.U isto vrijeme u Nedelišću su nastupli natjecatelji u katama na Međužupanijskoj ligi gdje su Lana Šebrek Blažotić, Sebastijan Sakač i Tajana Valent osvojili srebra, a Tina Šebrek bila je brončana, a vodila ih je asistentica Sanjana Milošević.

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Reci što misliš!