Vijesti / Sport

I DALJE PRVI

VARTEKS 'Bumbari' preko Karića i Kuhara do nova tri boda

VARTEKS 'Bumbari' preko Karića i Kuhara do nova tri boda
NK Varteks

U 10. kolu MŽNL Čakovec Varaždin, navijački Varteks pogotcima Karića i Kuhara (2:0) svladao je goste iz Puščina.i tako nastavio boravak na 1. mjestu.

Subotnje popodne u Sračincu bilo je rezervirano za susret 10. kola MŽNL Čakovec Varaždin između domaćina Varteksa i gostiju iz Pušćina.

'Bumbari' su u ovom susretu bili bez kapetana Nježića i najboljeg strijelca Tihomira Šoštarića, no ni to nije pomoglo gostima koji su bolje otvorili susret. U prvom su poluvremenu mreže mirovale, a bolji su bili gosti koji su prijetili ponajviše preko Jaše Kocijana. Pred sam kraj poluvremena igru je morao napustiti i Dominik Broz zbog ozljede.

Ipak, gosti u drugom poluvremenu nisu nastavili dobru igru te su inicijativu preuzeli 'Bumbari'. Miljenik White Stonesa, Veldin Karić, u izostanku Šoštarića preuzeo je odgovornost izvođenja slobodnih udaraca i dostojno ga zamijenio. Varteksova devetka poentirala je preko živog zida u 63. minuti utakmice te se na vrhu ljestvice strijelaca izjednačio sa Šoštarićem. Konačan rezultat postavio je Kuhar u 90. minuti utakmice, a u tim je trenutcima pocrvenio Kos u redovima gostiju. 

Varteksu su nova tri boda donijela novu bodovnu prednost pred konkurentima za osvajanja naslova prvaka i učvršćenje vodstva na tablici, a novu priliku za osvajanje vrijednih bodova tražit će u sklopu 11. kola, kad idu u goste u Mursko Središće k Rudaru

Utakmica protiv Rudara igra se u nedjelju, 28. listopada u 14 sati.

 

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Reci što misliš!