Vijesti / Sport

NOGOMET

IDE IM! Varteks ostavio Mladost Komet bez šanse, zabili im pet pogodaka

IDE IM! Varteks ostavio Mladost Komet bez šanse, zabili im pet pogodaka
NK Varteks

Varteks još uvijek ne zna za poraz ove sezone, uz samo dva primljena pogotka u 8 kola i ukupno 22 boda već slovi za favorita iduće utakmice...

Nogometaši Varteksa ostvarili su ove subote još jednu visoku pobjedu u MŽNL Čakovec Varaždin. Na terenu u Sračincu ostavili su bez šanse Mladost Komet uz rezultat 5:0 za Bumbare.

Gosti iz Preloga agresivno su krenuli u utakmicu, no već su do kraja prvog dijela utakmice primili tri pogotka. Goste je načeo Kukec u 27. minuti, Šoštarić u 33. minuti povisio vodstvo na 2:0, dok je u posljednjoj minuti regularnog dijela prvog poluvremena Kuhar zabio za 3:0 i tako poslao goste na odmor pognutih glava.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U nastavku ista priča - Broz već u 8. minuti drugog dijela utakmice povisuje rezultat na 4:0 za momčad Želimira Orehovca, a s tribine pjesma ne staje.

U 83. minuti Šoštarić se još jednom upisuje u strijelce za konačnih 5:0 i upisuje svoj drugi gol na utakmici, koji mu je bio ukupno 9. u dosadašnjem dijelu prvenstva i uz koje je tako prestigao kolegu Karića po broju postignutih golova, s kojim je do danas dijelio vrh liste strijelaca MŽNL.

U svih 90 minuta utakmice, gosti nisu uspjeli stvoriti niti jednu šansu kako bi pokušali ugroziti gol Varteksa, te su ispraćeni s pet primljenih pogodaka u svojoj mreži i kući se vraćaju bez bodova.

Nakon dva kola zaredom odigrana kod kuće, pred Bumbarima je idućeg vikenda odlazak u goste kod NK Omladinac (NSR) u sklopu 9. kola MŽNL Čakovec-Varaždin, koji se trenutno nalazi u nižem dijelu ligaške tablice, dok Varteks još uvijek ne zna za poraz ove sezone, uz samo dva primljena pogotka u 8 kola i ukupno 22 boda, te slovi za favorita utakmice.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video